Angelski dnevni horoskop za 26. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve, ki bodo blagodejno vplivale na vaše misli, boste lažje druge zaprosili za pomoč. To bo vneslo v vaše odnose več sproščenosti in zadovoljstva, kar bopozitvno vplivalo na vaše počutje in tudi zdravje.

Bik

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije roza barve vas ovijejo v nežnost in mehkobo, kar vam bo v pomoč, da lažje pokažete svoja čustva in toplino vsem okoli vas. Mogoče boste ugotovili, da je prav to ključ do večje varnosti in udobja v življenju.

Dvojčka

Angel Predaje vas danes vabi, da mu predate vse tisto, kar vas ovira v napredovanju. Na ta način in s podporo energij marelične barve boste začeli zaznavali svoja najgloblja čustva, kar vas bo presenetilo, a hkrati vodilo do osvobajanja in lažjega sprejemanja ljubezni.

Rak

Angel Zbranosti vam danes pomaga ohraniti fokus na za vas pomembnih stvareh. S podporo energij indigo barve boste lažje sledili intuicji, kar vas bo osvobodilo določenih starih navad ter vas podprlo v doseganju večje kredibilnosti. Sprejmite današnji navdih in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Zaupanja vas danes vodi do pomembnih odločitev. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij modre barve, da boste bolj jasno videli celotno situacijo, v kateri se nahajate. Tako se boste lažje organizirali in dokončali začeto delo ter se posvetite tudi osebi, za katero se je ogrelo vaše srce.

Devica

Angel Ljubezni vas danes objame in kvaliteta energij bele barve vas skozi svežino vodi do miru in upanja, kar odpre vaše srce za sprejemanje ljubezni. Iskrenost v besedah in dejanjih vas bo zbližala s sorodno dušo, samo sprostite se in predajte energijam dneva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da začutite, kaj potrebujete v živjenju. S sprejemanjem njegovih energij in energij oranžne barve, ki vas bodo osvobodile vseh zavor, se boste lažje odprli za veselje in čutenje sebe. To vam bo okrepilo energijo in pozitivno vplivalo tudi na vaše intimno življenje.

Škorpijon

Angel Odločanja vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije vijolične barve bodo blagodejno vplivale na vaše misli in čustva, da boste lažje doumeli situacijo, v kateri se nahajate in se odločili, kaj vam je potrebno storiti, da se usmerite na pravo pot. V pomoč vam bodo tudi ideje in spoznanja drugih.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi k iskrenosti do domačih. Kvaliteta energij rumene barve vam bo okrepila moč in dala optimizem, da izrazite svoja pričakovanja ter enako dovolite tudi vsem vpletenim. S tem boste v vaš dom vnesli nove sveže energije, ki vam bodo prinesle več sproščenosti, zadovoljstva in veselja.

Kozorog

Angel Resnice vam danes odpre nov pogled nase in zdravilne energije srebrne barve vam dodatno pomagajo pri sproščanju duševnih in čustvenih blokad. Tako vam bo postalo jasno, da po nepotrebnem trmarite v svojem prepričanju in se s tem odmikate vsem dobrim spremembam in tako tudi pomoči drugih.

Vodnar

Angel Vztrajnosti vam danes pomaga pri boljši organizaciji. Sprejmite podporo in sledite svojim ciljem, žarki zlate barve pa vam pomagajo pri sodelovanju z drugimi in skupaj boste imeli neverjetno moč realizacije vsega, kar želite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Novosti vas danes spremlja in kvaliteta energij rdeče barve vam spodbudi željo po novem, neznanem in vznemirjenje vas bo odprlo za nove stvari in nove smeri. To vam bo prineslo osvežitev in podporo drugih pri sprejemanju novosti in pozitivnih sprememb na vsa področja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot