Angelski dnevni horoskop za 26. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL  STRPNOSTI pomaga skozi Lunin mrk ohraniti sproščene prijateljske odnose, da si ne pokvarite odnosa predvsem s tistimi, ki jih imate najraje. 

Bik

ANGEL ZBRANOSTI  vas drži v svojih energijah in notranjem redu, saj tako dosežete več kot če sledite drugemu. 

Dvojčka

ANGEL AKCIJE ne želi več, da  prelagte ampak stvari opravite sedaj. Vse, kar ste navzven želeli narediti, vam lahko uspe sedaj v največji možni meri. 

Rak

ANGEL REGENERACIJE pomaga okrepiti telo, ko vam čustvena nihanja ponovno povzročijo utrujenost. Stare stvari lahko uredite in naredite red. 

Lev

ANGEL JASNOSTI omogoča videti dobre priložnosti in oceniti, katera je prava. Kar je blo prej težko, sedaj z lahkoto naredite in se prepustite veselju. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI vam pomaga narediti največ in ker je to vaš največji cilj, poglejte kako vas zares spremembe lahko osrečijo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NAPREDOVANJA vas vodi preko pogovora in z dobrimi ideajmi do napredovanja in dobrega zaslužka. Stare želje se uresničujejo. 

Škorpijon

ANGEL RESNICE vam ne dopusti lažnega pihanja na Dušo, pa čeprav z najboljšimi nameni. Skupni trenutki ne bodo najlepši, naredite pa dober temelj za naprej. 

Strelec

ANGEL SVETLOBE vas krepi v dobrih energijah, da vam pretirana naklonjenost osebam, ki so vas v preteklosti že izkoristile, ne vrže iz tira. 

Kozorog

ANGEL USODE se vas dotika in vodi v srečevanja, ki vam dajo misliti – spremembe tako sprejmete veliko lažje kot če ostajate zaprti v svoj mali srečen svet. 

Vodnar

ANGEL AKCIJE vas tako močno drži v kreativnosti in delu, da vas dogajanje čisto prehiti in spet pozabite nase, Čutenje je ključ do rešitve. 

Ribi

ANGEL OPTIMIZMA  vam pokaže, kako sodelovati in se odpreti za vse, tudi za nove priložnosti, za novo službo ter okrepitev zdravja.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot