Angelski dnevni horoskop za 26. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREPROSTOSTI usmeri vašo energijo mimo pretiravanj ega, da se ne postavljate nad druge in ne zapletate v prepire preveč pogosto. 

Bik

ANGEL STRASTI še vedno pritegne nasprotni spol, prijatelje pa si pridobite tudi s humorjem in dobrimi idejami.  Prvi vtis drži, a pod njim skrivate nekaj več. 

Dvojčka

ANGEL ODLOČANJA vam ne bo pustil spati, pomagal pa bo se odločiti na način, da ne delate kompromisov in odmikov od dobrega življenja. 

Rak

ANGEL ZAKLJUČKOV  želi,  da v odnosih nekaj dokončate, posebej z domačimi. Nov začetek boste s tem obogatili in ljubezni dali pravo mesto. 

Lev

ANGEL STABILNOSTI  ne da miru, dokler ne vzamete vsega in nehate skrivati svoj optimizem v strahu pred okolico in nadležnimi vprašanji. 

Devica

ANGEL SPOZNANJ bo navznoter zbudil dvome in precej dogajanja in izzive življenja. Okolica ničesar ne bo opazila, tako da samo naprej in sproščeno. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOBRE VOLJE vas opremi z obiljem energije, da boste, polni občudovanja, pripravljeni za bližnje narediti vse. So vam pomembne njihove želje ali uživate v žarenju? 

Škorpijon

ANGEL STRASTI vas ne spusti iz rok – tokrat se lahko usmerite v boljše rezultate in se nehate skrivati. Kako vam gre pa sprejemanje daril? 

Strelec

ANGEL NOVE POTI vam ne pusti skrivati se, spremembe so neizbežne- dovolite si uživati in se veseliti se, da nadoknadite vse zamujeno.  

Kozorog

ANGELA STRASTI vas prevzame, ker pa ne bo enako na drugi strani, boste spet prišli do trezne glave. Kakšna je resnica? Je čas da se odvežete od preteklosti? 

Vodnar

ANGEL SPROŠČENOSTI prinaša nov način življenja, brez konfliktov s prijatelji. Egoizma vam ne bodo več tolerirali, zato…relax. Niste sami za vse. 

Ribi

ANGEL REZULTATOV je tu – čas je, da požanjete sadove svojega truda. Vi veste, da uspeh ni priletel z neba in koliko truda ste vložili. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot