Angelski dnevni horoskop za 26. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL AKCIJE vas bo sprožil v lepotno prenovo sebe in doma. Izkoristite priložnost in naredite vse, kar ste želeli, ostalo pa vključite v dober načrt za naprej. 

Bik

ANGEL URESNIČITVE ŽELJA omogoča realizacijo dopusta in sočasno izobraževanje ali delo. Tudi prosti čas boste tako lahko preživeli v dobri družbi. 

Dvojčka

ANGEL VESELJA  vas poveže v dobri družbi in odpre motivacijo za pozitivne spremembe. Če se v strasti povežete z nekom v bližini, pa boste čisto oživeli. 

Rak

ANGEL KOMUNIKACIJE vas odpre za vse razgovore. Včasih imate s tem res težave, zato preverite, kaj naredite takrat drugače. Dovolite danes energijam da vas podprejo.  

Lev

ANGEL DOBREGA POČUTJA  vas vodi v sproščenost, skoraj že brezskrbnost. Poglejte koliko časa vam ostane, če sprosti poveste in se razjezite tam, kjer je potrebno. 

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI  vam pomaga do spoznanja, da je čisto ok, če čustva pokažete sproti  ter iskreno in se s tem čisto nič ne obremenjujete. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ZADOVOLJSTVA in OPTIMIZMA  danes z roko v roki ob vaši strani pokažeta, kako je, ko vzamete življenje v svoje roke, naredite vse, kar ste želeli do sedaj in se lotite še preostalega.  

Škorpijon

ANGEL SREČE se vplete v odnose, najbolj v tiste najbližje. Tudi če potem na površje pride ljubosumje in vas prevzame, se raje pogovorite. 

Strelec

ANGEL SPROŠČENOSTI v vsem  vam pomaga, da se odprete za bolj dolgoročne projekte in najdete možnosti za dobro daljšo vizijo dela. Ljubezen vam odpre nove poti. 

Kozorog

ANGEL UČENJA  se ponuja skozi odnose – prosti čas preživite v dobri družbi, kljub temu, da bi vam počitek res prav prišel. 

Vodnar

ANGEL PRETEKLOSTI vam bo malo zamešal štrene – stara čustva in strast privre na dan nepričakovano. Hrepenenje po svobodi vodi v bolj divje aktivnosti s prijatelji. 

Ribi

ANGEL USPEHA  vas še kako zmotivira za nove korake. V novi vlogi lahko uživate in blestite, toliko pohval še niste nikoli doživeli. Sedaj je čas za kak nov plan. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.