Angelski dnevni horoskop za 26. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL JASNOSTI vam v službi pride naproti, ko bo potrebno aktivno razjasnjevati zaplete in razčistiti situacijo. Aktivirajte se in ne čakajte na optimalni čas za pogovor.

Bik

ANGEL OBČUTLJIVOSTI vas bo odprl za dogajanje in ne bo vam vseeno, ko bodo gostje imeli pripombe. Konec koncev so se sami povabili in izkoristili vašo dobro voljo.

Dvojčka

ANGEL MATERIALNOST ima dovolj praznih obljub in želi realizacijo in rezultate – postavite se zase in svoje delo, čas je, da se vaš trud materialno obrestuje.

Rak

ANGEL ORGANIZIRANJA vam pomaga speljati življenje tako, da se osebna in poslovna nihanja ne ponovijo. Zadnji čas je, da se sistematizirate.

Lev

ANGEL PODPORE vam pomaga pri vsem, kar počnete, zato tudi pravočasno uvidite, da vsega naenkrat ne boste zmogli. Naj vam pomaga načrtovati bolj dolgoročno.

Devica

ANGEL JASNOSTI pokaže točno, kaj narediti in česa se lotiti. Pravočasno vam pomaga opaziti vse ovire okolice v službi, zato boste veljali za presenečenje dneva.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ČASA vam pomaga razmisliti v miru, kaj si želite na dolgi rok – čutite koliko notranjega miru ohranite in izognite se nenadnim spremembam in hitrim odločitvam.

Škorpijon

ANGEL ODLOČNOSTI sodeluje v izpeljavi potrebnih sprememb, saj imate dovolj čakanja in iskanja novih priložnosti. Ne bo vam več pomembno kako dolgo traja, samo da se spreminja.

Strelec

ANGEL KOMUNIKACIJE vas povezuje z vsemi, za katere vam je mar in jih želite več videti. Pokažite sebe in svoje srce in sprejmite nova spoznanja.

Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE vas povezuje z vsemi, za katere vam je mar in jih želite več videti. Pokažite sebe in svoje srce in sprejmite nova spoznanja.

Vodnar

ANGEL SVOBODE bo, ampak plačali boste svojo ceno za to – svoje odnose ste kar zamrznili in boste zaupanje bližnjih težje pridobili nazaj. Pustite, da čas naredi svoje.

Ribi

ANGEL ČASA vam da dovolj zavedanja, da se vam ne mudi nikamor. Ravno naglica vam naredi največ škode, ko bi radi vsilili svoje ideje drugim – potem pa se čudite, zakaj se odmaknejo od vas.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.