Angelski dnevni horoskop za 26. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE  pomaga na pravi način predate težave, kar vam bo dobro delo. Samskim pomaga skozi skupno delo in aktivnosti najti osebo za optimizem. 

Bik

ANGEL IZRAŽANJA bo imel dajal dovolj podpore, da vas bližnji ne bodo čudno gledali ob pogovorih in sodelovanju. Pomaga vam povedati kaj bi zares radi, ni pa treba gledati na vse preveč usodno. 

Dvojčka

ANGEL USODE pravi, da je čas za zaključevanje potrebnih stvari. Če vas je novih korakov strah, bo življenje samo poskrbelo, da ne ostanete na mestu. 

Rak

ANGEL RESNICE vam v prijateljstvih pomaga prepoznati nagibe in želje drugih – pogosto vam eno govorijo, delajo pa čisto drugo. 

Lev

ANGEL PODPORE vas usmerja vase in v intimni odnos, danes ste v družbi zunaj preveč hvalisavi in ponosni in si med prijatelji nakopljete nevoščljivost. 

Devica

ANGEL VZTRAJNOSTI vas danes lahko zavede – sodelujte z njim samo, če ste stoprocentno prepričani, sicer boste vi nosili posledice, ne le svojih ampak tudi za druge. Previdno. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL STRASTI do dela, do vsega, bo v vas zbudil nekaj nestrpnosti do drugih, predvsem do tistih, ki bi vas skušali ovirati pri delu. Samo ljubezen vam je edino opravičilo za ovinek. 

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI usipa ideje v vaše misli in pogovor o njih bo neizbežen. Potrebno bo najti tudi pravega sogovornika, bližnji vas namreč ne bodo najbolje razumeli. 

Strelec

ANGEL USPEŠNOSTI se bo pokazal v poslu, žal pa v ljubezni še ne, čeprav si bi to zelo želeli. Ko vas zajame strast, izgubite kontrolo. 

Kozorog

ANGEL PREVIDNOSTI pomaga izbirati prave besede v službi in glede vsega, kar se tiče vašega zdravja. Slab vtis boste kasneje težko popravili, zato previdno. 

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA vas spremlja v službi in poslu, odlično bi bilo, če sedaj z njegovo pomočjo opustite potrebo po kontroli. Odločite se, katero pot boste ubrali.

Ribi

ANGEL JASNOSTI vam pomaga v odnosih pokazati kaj želite od drugih, z igranjem žrtve pa si boste naredili sramoto, zato ne pozabite, kaj vam je pomembno. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot