Angelski dnevni horoskop za 27. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRETVARJANJA vam skozi dan pomaga, da ne pokažete svoje največje občutljivosti. Pod površino pa Angel varuh nežno prigovarja, da je vse ok, tudi če ste občutljivi.

Bik

ANGEL PERSPEKTIVE pokaže vaše življenje z novega zornega kota. Spoznanje, kako priti do dobrega počutja, ne da bi vlagali toliko energije v to, prinese olajšanje.

Dvojčka

ANGEL SRČNOSTI med prazniki za vas aktivira sprostitev. Na vse skupaj boste lažje pogledali čisto drugače in uredili nekatere odnose. Sprostitev starih čustev odpre pot naprej.

Rak

ANGEL ISKRENOSTI vam bo spet pomagal ohranjati integriteto in miriti vašo željo, pomagati vsem drugim. Dovolj je, da jim iskreno prisluhnete.

Lev

ANGEL PRIJATELJSTVA vas drži v dobrih energijah, kar vas pomaga v domačih odnosih držati v dobrih energijah. Občutek, da vas nekdo razume, je neprecenljiv.

Devica

ANGEL MOČI vam pomaga uresničiti številne ideje in želje, ki jih imate za te praznike. Sprostitev pride šele po praznikih, saj vas moč za spremembe prevzame.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRAZNIČNEGA DOGAJANJA vas vabi v užitek kreiranja in zabave s prijatelji in v javnosti. Polni energije boste večje spremembe lahko uvedli tudi doma.

Škorpijon

ANGEL ISKRENE LJUBEZNI že pred prazniki odpre novo poglavje – vsega se lotite na nov način in tudi sebi napolnite baterije, polni zaupanja in optimizma.

Strelec

ANGEL RAZUMEVANJA vas odpre za tisto, kar v domačem družinskem okolju najbolj pogrešate – nekoga, ki vas vidi in sliši. Dovolite si čutit njegovo topline in jasne energije.

Kozorog

ANGEL SPREJEMANJA vas vabi v spremembe, ki vam morda res niso pogodu, da pa kasneje ne obžalujete svoje trme, vsaj prisluhnite, kaj je najbolj nujno pogledati sedaj.

Vodnar

ANGEL PODPORE vam pomaga želje po druženju s prijatelji predate Vesolju in se sprostiti v domačem krogu, kjer ste se z obljubami čisto preveč obremenili.

Ribi

ANGEL SPOZNANJ vam odpre oči in uvide, kje ste se v preteklosti zatikali. Kar dovolite si spustit slabe občutke zaradi tega in se odprite novemu obdobju zadovoljstva.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot