Angelski dnevni horoskop za 27. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Okoliščine bodo v vas prebudile nove talente, ki jih boste hitro realizirali. Imeli boste dober vpliv na vse, zato vam bodo z veseljem priskočili na pomoč v vseh pogledih.

Bik

Zdelo se vam bo, da imate vse adute v rokavu, kar bo res, če boste brzdali jezo in opazke. Z njimi si namreč pokvarite druženje in trud pretekih dni, zato pazljivo.

Dvojčka

Usmerjeni boste v dosežke in zaščito materialnih dobrin. Dovolj imate čakanja, zato se boste lotili svojih ciljev in jih izpolnili. Ponosni boste nase in hvaležni za pomoč.

Rak

Polni boste idej in navdušenja nad vsem, kar se dogaja. Skozi odnose boste uspeli doseči cilje zato, ker se ne predate. Instinktivno dobro reagirate, lahko se sprostite.

Lev

Ponosno boste stali za odločitvami in ne boste se prilagajali. Kompromisi vam vedno prinesejo slabo. Nadaljujete po svoji poti brez, da bi klonili pred okoljem in sistemi.

Devica

Trmasto boste vztrajali pri odločitvah in nihče vas ne bo prepričal o nasprotnem, pa čeprav bo šlo tudi v vaš minus. Dovolj imate pregovarjanja in želite urediti po svoje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Odlično se boste počutili v družbi in z veseljem boste pomagali vsem. Dovolj bo, da jih navdušite za spremembe v življenju, saj jih bo to usmerilo v bolj polno življenje.

Škorpijon

Odprle se vam bodo težko pričakovane priložnosti za ureditev preteklih težav. Prisluhnite intuiciji in se ne odmikajte se od ljudi, temveč jih poprosite za pomoč.

Strelec

Zapletli se boste v prijateljstvo, ki bo veliko obetalo, a boste vse bolj utrujeni od tega. Vse vam vzelo čisto preveč čas za iskanje rešitev na probleme, ki jih prej niste imeli.

Kozorog

Kar naenkrat boste v ospredju in vsi bodo spremljali vaše odločitve. Odnosi bodo postali bolj vidni. Zato popazite na čustva, da ne boste zatajili svoje ljubezni.

Vodnar

Precej truda bo potrebnega, da boste vse želje jasno predstavili drugim in vzpostavili dobre odnose. Izognite se manipulacijam, saj vam prinesejo nepotrebne težave.

Ribi

Ohranili boste sanje zase in se veselili prihodnosti. Ne boste želeli javno pokazati svojega interesa. Vraževerni boste, da se lahko kaj zgodi in vam to prepreči.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot