Angelski dnevni horoskop za 27. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZORNOSTI IN ZAVEDANJA pomaga izbirati prave beside, da vas jeza v okolici ne potisne v reakcije, iz katerih se ne boste hitro rešili. 

Bik

ANGEL INTELIGENCE vam z novimi ideajmi odpira pot napredovanja, vaše ideje so odlično sprejete. Če ste želeli potovati, je sedaj priložnost za službeno pot. 

Dvojčka

ANGEL USPEHA se pokaže povsod, kjer se aktivirate v smeri željenih sprememb. Ključ je v vas in ne v drugih. Uspeh v ljubezni bo pika na i vašim prizadevanjem.  

Rak

ANGEL FOKUSA pomaga kontrolirati svojo moč, da ne podležete starim čustvom, ki ste jih kopičili. Ob tem vs preseneti vpliv, ki ga imate v javnosti. 

Lev

ANGEL SVOBODE čaka na svojo priložnost, da vam izpolni željo. Kljub nihanju čustev vas okolje motivira da naredite pravo stvar in se ne ubadate tam, kjer ne želite zares. 

Devica

ANGEL PRESENEČENJA omogoči pogovor z nekom, ki vas zna navdušiti. Svoje načrte boste pozabili, kar vas pa tokrat ne bo motilo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOTI  vam  pomaga jasno videti ravnanja drugih do vas in vas do simpatije, in če boste kljub dobri volji ohranili pozornost, lahko vse to opazite in se izognete zameram.   

Škorpijon

ANGEL DOBREGA POČUTJA želijo da vam je dobro, zato ne držite bremen zaradi drugih. Tudi če vas stvari jezijo, razčistite pravočasno. 

Strelec

ANGEL JASNOSTI vam pomaga, a resnico vidite le, če niste preveč samovoljni in samovšečni. Odločite se glede svojih želja in ne obremenjujte se s pričakovanji drugih. 

Kozorog

ANGEL IZRAŽANJA IN  ODPIRANJA vas v svoji dejavnosti vodi tudi v to, da končno pokažete svoja čustva, tudi jezo, ko je to potrebno. Pokažite svoj interes, tudi če vam trenutno to ni všeč. 

Vodnar

ANGEL PREDANOSTI pomaga sodelovati z življenjem  kjer lahko, naredite red sami, drugje pa sprosščeno in hvaležno predate življenju vse. 

Ribi

ANGEL SODELOVANJA želijo, da dojamete njihov pomen – dovolite da vam olajšajo življenje, saj s tem veliko prej dosežete svoj cilj in pridete do vsega, kar potrebujete. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot