Angelski dnevni horoskop za 27. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL FOKUSA bo pomagal, da sledite svojemu načrtu in se ne odzivate na provokacije okolice. Pri vsem se vas bo držala pozitivna naravnanost in ideje bodo odlične. 

Bik

ANGEL SPROSTITVE vam želi pomagati, da s stresom ne škodite svojemu telesu. Čutite, koliko miru in mehkobe se v telesu odpre in opustite vzorce napetosti iz preteklosti. .  

Dvojčka

ANGEL ZAGONA vas polnijo z energijo, z voljo in usmeritvijo , da odlično realizirate ne samo kar ste načrtovali, ampak še nekaj več. 

Rak

ANGEL DOBREGA POČUTJA si močno želi sodelovanja, vas pa kar vleče iz odprtosti in dobre volje v staro rutino in čustva odrinjenosti. Kaj bo tokrat prevladalo? 

Lev

ANGEL JASNOSTI  bo pomagal videti resnico. Ta vas bo bolj sprostila kot si mislite – opazili boste, kdo vas podpira in kdo vam privošči dobro.

Devica

ANGEL ODKRITOSTI  vam pomaga ponos na vase delo in dosežke pokazati okolici – pozorni bodite le, da vas ne zanese predaleč  – bahavost ljudi odbije. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL KOMUNIKACIJE vas bo vodil v pogovore –  čeprav ste fokus usmerili na ureditev življenja. Pomagal vam bo prepoznati, kako se rešiti ko vas okolica obremeni. 

Škorpijon

ANGEL UMIRITVE od znotraj navzven širi svojo moč – tako pridete do regeneracije, ki jo nujno potrebujete. Prepustite mu slabo počutje in notranji stres

Strelec

ANGEL DELAVNOSTI vas bo držal v prvih vrstah, tako pri pobudi kot pri akciji. Vaš vpliv na druge bo sicer pozitiven, a pri delu boste bolj sami kot ste mislili. 

Kozorog

ANGEL KARME vam dovoli doživeti tisto, kar so v preteklosti doživljali ljudje ob vas – odrezanost, osamljenost, potrtost in jezo. Bo to aktiviralo prava spoznanja o sebi? 

Vodnar

ANGEL ODKLOPA  bo poskrbel za vase dobro počutje – polna glava misli vas izčrpava zato mu sledite in si najdite nekaj, kjer lahko odložite. 

Ribi

ANGEL SPROŠČENOSTI bo naredil tako dober dan, da se v vas odpre popolnoma nov optimizem. Dan bo odličen in začenjate verjeti, da vas zvezde zares podpirajo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.