Angelski dnevni horoskop za 27. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MIRU želi da si spočijete in se umirite v sebi – saj že veste, da dokazovanje drugim prinese samo stres, ni pa učinka za vas in ne za druge.

Bik

ANGEL POMIRITVE s sabo vam bo pomagal uvideti, da se ni potrebno truditi in na vsak način vzpostavljati novih razmer. Ne odmikajte se iz situacij, samo poiščite točko miru v sebi.

Dvojčka

ANGEL ODLOČANJA bo danes z vami, a je možno, da vam bo neuspešno pomagal pokazati vse v pravi luči: izbirali boste med tradicijo, ki jo drugi pričakujejo in genijem in novimi idejami za nov čas, ki so v vas.

Rak

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga odstirati tančice, zakaj v odnosih jemljete vsako idejo in predloge kot kritiko sebe. A veste, da se ljudje zato odmaknejo od vas ? Razmislite o spremembi.

Lev

ANGEL PREVIDNOSTI vam pomaga ohranjati mir in red okrog sebe na način, da se izognete zmedi. Kvaliteto življenja si želite izboljšati in angel vam pomaga pri izbiri družbe.

Devica

ANGEL TVEGANJA vas pripravi, da naredite prvi korak, čeprav si ne morete predstavljati, kam vas bo življenje vodilo. Pri vpeljevanju novega reda pa boste upoštevali, da garanje ni edina odlika.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REŠITVE vam ponudi ključ do sprostitve: pomembno je spoznanje, kaj potrebujete da ste harmonično povezani v mislih, čustvih, s telesom in kako vidite prihodnost.

Škorpijon

ANGEL TEMELJITE SPREMEMBE pravi, da je sprememba odnose do denarja na prednostni listi – v kaj verjamete, koliko denarja si zares želite, kako ga znate ceniti?

Strelec

ANGEL LJUBEZNI prežene dvome in slabe občutke in pomaga da sodelujete z zvezdami in odkrijete mnogo drugih, nenavadnih poti.

Kozorog

ANGEL HITROSTI vnese malo več dinamike. Res je, da vse potrebuje svoj čas, samo za konkretne spremembe je danes nujna večja okretnost in dinamika.

Vodnar

ANGEL IZOGIBANJA vas spretno umika od tam, kjer bi vaša nestrpnost okrepila napetosti v službi. Kako zelo si želite zares svobodno odločati se?

Ribi

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga ko načrtujete nove ideje, da si lažje krepite tudi motivacijo in aktivirate svojo življenjsko energijo – še naprej pomaga da sledite sebi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.