Angelski dnevni horoskop za 28. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOTRANJEGA MIRU ne najde poti skozi vaše prelomljene obljube iz preteklosti. Zaupanje ljudi si boste rabili ponovno pridobiti – šele ko v miru razmislite.

Bik

ANGEL REŠITVE tokrat pride iz okolice – sprejmite pomoč, saj je pri vas vse preveč naelektreno, da bi lahko sami dobro rešili zadevo.

Dvojčka

ANGEL ČASA ZASE razume vaš nemir in vam želi pokazat, kje je rešitev. Iskanje zunaj sebe vodi v konflikte, ko pa poskrbite zase in svoje potrebe, se čudežno vse umiri.

Rak

ANGEL RAZMISLEKA vas ogrne v plašč besed in čustev, da lažje ugotovite, kako naprej. Zaradi občutljivosti se umikate iz okolice, kar pa ni rešitev, a ne?

Lev

ANGEL ČUSTVENOSTI lahko danes pretirava v izražanju, na plan pa prinese stare rane užaljenosti, odmika in zamer. Čustva so vaša, ne krivite bližnjih.

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE vam pomaga poiskati najboljši in najpreprostejši način, da poveste stvari točno tam, kjer je potrebno – pravi osebi na pravem mestu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REGENERACIJE postavi na prvo mesto skrb za vaše telo in duha – uredite si čas zase in ne delite svoj čas spet med svoje številne znance in prijatelje.

Škorpijon

ANGEL ISKRENOSTI na ljubeč način pomaga pri opravkih in dejavnostih. Projekti bodo hitreje zaključeni, najhitreje tisti, ki so vam pomembni in svojo kreativnost boste ohranili.

Strelec

ANGEL KREATIVNOSTI bo svojo moč pokazal na različnih področjih, a če si to želite sedaj, je čas tudi za poslanstvo ali otroke. S preteklostjo se ne zapletajte več.

Kozorog

ANGEL MOČI ima velik vpliv na vas, čeprav ga pogosto ne prepoznate.. Postavite se zase in ne čakajte, da vam drugi pokažejo vašo pot.

Vodnar

ANGEL REGENERACIJE prepozna vaše potrebe, vašo izčrpanost, a vam ne more pomagat, dokler mu ne dovolite. Obrnite se k njemu in vsaj skozi nočno spanje spustite skrbi.

Ribi

ANGEL FOKUSA ima danes z vami veliko dela – išče pot do vas – rad bi, da ste pozorni nase in nehate pretiravati z zabavo in druženjem. Kaj ste že zares želeli narediti?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot