Angelski dnevni horoskop za 28. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas vodi skozi današnji dan, da se posvetite sebi in tistim, ki jih imate radi. S podporo energij oranžne barve boste skozi dobro voljo in kreativnost vnesli sveže energije v vaš dom, kar vas bo vse zbližalo in lažje se boste pogovorili o vsem, kar želite uresničiti.

Bik

Angel Odnosov vas danes vodi k iskrenosti in s podporo energij indigo barve boste z lahkoto sledili svoji intuiciji. To vas bo pomirilo in lažje boste vzpostavili pristen stik tudi z drugimi, saj boste vedeli, kaj želite in to tudi upali izraziti. Tako se boste odprli za sprejemanje in dajanje, kar bo pozitvno vplivalo na vse vpletene.

Dvojčka

Angel Sreče vas danes objame in vodi, da se predate svojim čustvom. Žarki rdeče barve bodo v vas aktivirali več energije in strasti, ki jo boste pokazali ne glede na mnenje in odzive v okolici. Ne skrivajte se in zaživite polno življenje. Naj vas vaš dnevni Angel vodi v srečno smer.

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da se postavite zase. Zdravilne energije rumene barve vas vodijo v optimizem in dvignejo vašo samopodobo, kar vam bo pomagalo, da se brez zadržkov izrazite in pri tem tudi vztrajate. Tako se bodo vse stvari postavile na svoje mesto in začeli boste na novo kreirati svoje življenje.

Lev

Angel Ljubezni vas danes vodi v lahkotnost življenja. S sprejemanjem njegove energije in energije marelične barve si boste lažje vzeli čas zase in druge, kar vas bo vodilo do večjega zaznavanje vsega, kar se dogaja v vaši bližini. To vas bo podprlo pri vseh spremembah, ki jih želite vnesti v življenje.

Devica

Angel Samostojnosti vam danes pomaga pri odločanju. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve, ki vas bodo pomirile in aktivirale potrebno jasnost, boste lažje sledili svojemu srcu  in stvarem, ki vas veselijo in vas naredijo žive. Ne odločajte se na podlagi starih vzorcev, ampak delujte iz sedanjega trenutka.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Gnezdenja vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove energije in energije srebrne barve, ki vam pomagajo pri čiščenju in sproščanju tako vašega telesa kot duha, se boste v svojem domu regenerirali z ljubeznijo, ki vam jo daje dom in prav tako vi njemu.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri načinu sodelovanja z drugimi. Kvaliteta energij zelene barve vam bo pomirila in odnesla ves nemir, da boste lažje ugotovili, kaj vam povzroča utesnjenost. Zaprosite druge za pomoč in sodelujte v vseh pozitivnih spremembah, ki jih boste na ta način deležni.

Strelec

Angel Optimizma vam danes pomaga, da se soočite s samim seboj. Na ta način in s podporo energij bele barve, ki vam prinesejo nov val svežih energij, se boste lažje na novo organizirali in popravili vse za nazaj. To vam bo dalo pogum in dobro voljo ter pozitivno vplivalo na vsa področja.

Kozorog

Angel Sprejemanja vam danes pomaga v sproščenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve se boste lažje poglobili vase in spoznali, česa se pravzaprav bojite in čemu se upirate. Objemite svoja najgloblja čustva, ki vas vodijo do osvoboditve teže preteklosti in sprejemanja ljubezni do sebe in življenja.

Vodnar

Angel Akcije vam danes preda moč in zagon, da se posvetite preurejanju doma in materialnih dobrin. Kvaliteta energij vijolične barve bo od vas umaknila vplive drugih in vam prinesla dodaten navdih, da skozi notranjo harmonijo izpeljete vse točno tako, kot želite. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Notranjega Miru vas danes vodi do večjega razumevanja sebe in okolice. Z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve boste skozi nežnost in mehkobo lažje realizirali vaše cilje, saj vam ne bo težko zaprositi druge za pomoč. Skupaj boste dosegli več in tako naredili veliko dobrega zase kot tudi za druge.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot