Angelski dnevni horoskop za 28. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes aktivira v sodelovanju z drugimi. Zdravilne energije marelične barve vas skozi večje zaznavanje svojih občutkov aktivirajo v dobro počutje. To bodo opazili tudi drugi in vam sledili, kar pa bo vam prineslo zadovoljstvo in vas čustveno sprostilo.

Bik

Angel Komunikacije vam danes pomaga pri srčnem izražanju. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij turkizne barve boste mirno, a odločno izrazili svoje mnenje. To vas bo zbližalo z drugimi, ki vas bodo podprli in vam na ta način okrepili moč realizacije tistega, kar si močno želite.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes preda zagon, da se usmerite v konkretne dosežke. Žarki modre barve vam bodo prinesli jasnost in zaupanje vase, da se lažje kreativno lotite ustvarjanja svojega življenja in s tem pridobite tudi zaščito vaših materialnih dobrin.

Rak

Angel Instinkta vas danes vodi v popolnoma nov način delovanja v odnosih. Z njegovo podporo in podporo energij indigo barve boste polni idej in navdušenja. Tako boste lažje vztrajali pri določenih zahtevah, kar bo mnoge presenetilo in pozitivno bodo odreagirali na dogajanje in vam pomagali.

Lev

Angel Podpore vas danes skozi večje razumevanje sebe in življenja vodi do uspeha. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo dala trdnost in ponos, da v nobenem primeru ne sklepate kompromisov, ampak stojite za svojimi odločitvami. Tako boste lažje nadaljevali po svoji poti.

Devica

Angel Odgovornosti vas danes podpre v vztrajnosti. S sprejemanjem njegove energije in energije rumene barve boste skozi notranjo moč naredili vse, da pokažete svoj prav. Pri tem ne pozabite, da vztrajate v tistih stvareh, ki so za vas življenjskega pomena, ostalo samo spustite. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vas danes vabi v svoj objem in žarki oranžne barve bodo v vas okrepili željo po druženju in pomoči drugim. Zadovoljstvo, ki ga boste ob tem začutili, vam lahko odpre tudi možnosti za nove poslovne priložnosti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Škorpijon

Angel Spreminjanja vas danes vabi v svojo družbo in s podporo energij roza barve boste skozi mehkobo lažje uredili pretekle težave. Podpora vaše Duše vas bo tako usmerila do pravih ljudi, ki jih samo zaprosite za pomoč in vse skupaj se bo uredilo na najbolj optimalen način za vas in vse vpletene.

Strelec

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan in s sprejemanjem energije vijolične barve, ki vas skozi notranji mir vodi do večje želje po uspehu, boste dan preživeli zelo uspešno. Samo sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Kozorog

Angel Odnosov vam skozi današnji dan pomaga, da spustite vso preteklost in zdravilne energije zelene barve, ki bodo blagodejno vplivale tako na vaše mentalno stanje kot fizično telo, vam bodo pri tem še dodatno v pomoč. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vnesete skozi ljubeče odnose več harmonije v življenje.

Vodnar

Angel Organiziranosti vam danes pomaga, da jasno in zbrano svoje ideje predstavite drugim. Kvaliteta energij bele barve vam prinese svežino in okrepi notranji stik, da vas energije okolice ne odmaknejo od tega.

Ribi

Angel Strasti vas skozi današnji dan vodi do večjega zavedanja, kaj vas resnično veseli. Pri tem vam bodo pomagli tudi zdravilni odtenki rdeče barve, ki vas aktivirajo, da postavite sebe na prvo mesto in sledite svojim sanjam. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot