Angelski dnevni horoskop za 28. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPREJEMANJA SEBE  vam bo pomagal prepoznati kaj ste in kaj znate dobro narediti – tako ne boste zapravljali energije skozi prazen pogovor in se lažje sprostili v sebi. 

Bik

ANGEL PRIJAZNOSTI in ANGEL LJUBEZNI prinašata začetek lepšega obdobja. Videli boste, kako z njima dosežete prav vse, pri simpatiji ali v partnerstvu, če ste vezani. 

Dvojčka

ANGEL IZRAŽANJA vam prinese sprostitev – zadržana čustva boste pokazali. Ne le jezo in nestrinjanje, ampak tudi ljubezen in naklonjenost. Čutite kakšna teža odpada z vaših ramen. 

Rak

ANGEL INTUICIJE vas pusti na cedilu vsakič, ko delate v naglici in podpre takrat, ko v miru in potiho naredite kar je potrebno in okrog sebe ne ustvarjate kaosa. 

Lev

ANGEL NOTRANJE MOČI IN STABILNOSTI ne dopušča, da ste še predmet čustvenih manipulacij – sledite svoji poti in ne popustite pod pritiski krivde. 

Devica

ANGEL POZORNOSTI NASE vas bo zaposloval in ne boste imeli časa za druge. Dobro vam bo šlo, zato bodo tudi bližnji okrog vas pomirjeni. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPOZNANJ vam pokaže, kje še skrenete s svoje poti, da boste vedeli, kaj popraviti , da boste s sabo zadovoljni. Veste, da ste na dobri poti do uspeha? 

Škorpijon

ANGEL ZAKLJUČEVANJA bo ponudil možnost, da se pomirite s preteklostjo, zaključite stare projekte ter se novega lotite mirno in sproščeno. 

Strelec

ANGEL PODPORE vam je na voljo ko urejate bodisi okolico doma ali pa medsosedske odnose – na zadržujte stvari v sebi, sedaj je priložnost da se vse uredi. 

Kozorog

ANGEL REŠITVE je v bližini, vi rabite samo pogledati domačo situacijo z druge perspektive. Če vas vse preveč duši, se malo odmaknite, da vas angeli sploh dosežejo. 

Vodnar

ANGEL LJUBEZNI vas čaka. In čaka. Kaj vas zares jezi, kaj vas moti? Saj tudi vi čakate, samo, odprto srce je potrebno in nič več, nič manj. 

Ribi

ANGEL RAZMISLEKA vam pomaga, da ne delate starih napak – na okolje imate tudi tokrat velik vpliv, zato ob vsakem koraku, poslovno in osebno sprejmite pomoč angelov. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.