Angelski dnevni horoskop za 28. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VOLJE in MOČI danes spremlja vaša dejanja, zato je dobro biti pozoren, na kakšen način reagirate in kako usmerjate svoje besede in dejanja, da se izognete napetostim. 

Bik

ANGEL PONOSA bo skozi vas sijal v okolico, pri tem pa ne popustite notranjemu nemiru in raje čutite, kaj ste si zares želeli narediti dobro.

Dvojčka

ANGEL IZBIRE danes ponuja dve možnosti: tradicionalno ali pa odklop od povprečja in sproščeno ter dinamično življenje. Čutite srce in mu sledite, četudi bo malo bolj noro. 

Rak

ANGEL SPROSTITVE se ponuja skozi fizično aktivnost. Psihične in čustvene napetosti lahko omejite na minimum. Dajte telesu priložnost, da se pokaže in regenerira.

Lev

ANGEL RAZMIŠLJANJA prinese nove ideje in odgovore na vprašanje, kaj si trenutno sploh želite. Poglejte, zakaj je prava odločitev tako pomembna.

Devica

ANGEL ZAVEDANJE SEBE želi pomagati, da ne zapadete v prehitre in slabo premišljene odločitve. Čustvena občutljivost vas vodi v napačne odločitve – počakajte da se stanje umiri. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POMIRITVE pomaga da obvladate vaše pretirane reakcije na besede in dejanja drugih – držite sprostitev v sebi in mu sledite. 

Škorpijon

ANGEL FIZIČNE AKTIVNOSTI bo pomagal da boste kljub zbranosti in nemiru ostali sproščeni – ne čakajte na druge, naredite danes sami kar je potrebno.

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA bo poskrbel, da se ne boste obremenjevali s trenutnim stanjem, pazite pa, da to ne preraste v izogibanje realnosti in konkretnemu življenju. 

Kozorog

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI bo pomagal da na novo ustvarjeno zaupanje ohranite – saj vendar točno veste kaj delate – pustite se umiriti, da nasprotniki ne dobijo napačne slike. 

Vodnar

ANGEL RAZMISLEKA  pomaga razmisliti preden govorite. Če si boste tolikokrat premislili, vam ne bodo več verjeli, zato mnenje prej pri sebi dobro oblikujte. 

Ribi

ANGEL INTUICIJE vas ves čas podpira – in če ne želite prehitevati stvari, je tako tudi prav. Vzemite si čas, veselo novice pa vsaj za nekaj časa zadržite zase.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot