Angelski dnevni horoskop za 29. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NENADNIH OBRATOV vam življenje pokaže s čisto druge plati. Občutek boste imeli, da se vam je vse postavilo na glavo, a je vseeno vse ok. Brez panike.

Bik

ANGEL FOKUSA vas pomaga držati smer na odnosih in stvareh, ki so vam pomembne. Ter v pozitivni naravnanosti. Je čas, d si priznate ljubezen?

Dvojčka

ANGEL SPREMEMB v vas zbudi toliko zadovoljstva, da boste še sami presenečeni nad sabo. Tako boste veliko lažje ostali osredotočeni nase in prišli do idej in spoznanj.

Rak

ANGEL NEGOVANJA sebe vas danes odmakne od družbe. Nič hudega, če se v vas odpre muhavost, bodite doma in uživajte v svojem gnezdu.

Lev

ANGEL SVOBODE zbuja v vas navdušenje nad življenjem, obenem pa dobro prepoznavanje tistega, kar vam ni všeč in predvsem tistega, kar vas pritegne.

Devica

ANGEL SRČNOSTI spodbudi notranjo dobroto n povezanost s srcem. Seveda s tem slabe navade odpadejo, bodo pa drugi rezultati odlični.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LENARJENJA  vas pripravlja na novo leto . tudi vam bo danes v čedalje večje veselje. Čas je, da sami sebi postanete glavni, navadite se na to.

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA pride z novo močjo in pritegne v vaše življenje novosti in ljudi, ki jih potrebujete. Tok življenja vam nudi zadovoljstvo in podporo.

Strelec

ANGEL ČUSTVENOSTI vam pokaže globino, nikakor pa ne pozabite, da je vse v vas in da lahko v vsem, kar ste se najprej sprostite in uživate.

Kozorog

ANGEL SPREJEMANJA sodeluje v novem načinu življenja – čas je da sprejmete okolico in sebe z ljubeznijo. To je pot do novega ljubečega življenja v dvoje.

Vodnar

ANGEL AKCIJE vas drži na svojih krilih – ne nakopljite si težav med domačimi, da ne bodo začeli skrivati svojih načrtov pred vašimi predlogi. Saj veste, da ima vsak svoje načrte, a ne?

Ribi

ANGEL SPREJEMANJA vsega vam odpira spoznanja, kaj se dogaja doma in po svetu . kot bi imeli tipalke povsod. Ostanite v svojem miru in opazujte, kako e odzivate na vse skupaj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot