Angelski dnevni horoskop za 29. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Pritiski preteklosti se bodo nakopičili in ne boste mogli več zadrževati čustev. Pretiravali boste z reakcijami in iskali razlog, da sprostite čustveni jez preteklosti.

Bik

Okoliščine bodo v vas prebudile nove talente, ki jih boste hitro realizirali. Imeli boste dober vpliv na vse, zato vam bodo z veseljem priskočili na pomoč v vseh pogledih.

Dvojčka

Odličen čas za nove pridobitve. Če imate priložnost nakupa ali napredovanja, potem izkoristite vse, da to dobite. Ne upirajte se predlogom, ki bodo koristili prav vam.

Rak

Odnosi vam bodo povzročali preglavice, saj ne boste vedeli, kako ugoditi vsem hkrati in vas bo to spravljalo v stres. Osvobodite se skrbi za druge in pokažite svoja čustva.

Lev

Odlično počutje boste izkoristili v druženju z vam najboljšo družbo. Nekatere vaše najbolj nenavadne ideje, se bodo lahko hitro realizirale, kar vas bo navdušilo.

Devica

Ne boste dovolili, da vas kdorkoli čustveno izsiljuje. Niti pomislili pa ne boste, da so to njihova resnična čustva in jih vi zatirate v družbi. Zato se ne upirajte dialogu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Znašli se boste v zanimivi družbi, kjer boste s pogovori uredili veliko stvari, ki so vas skrbele. Zato ne skrivajte svojih težav, saj vam jih bodo z veseljem pomagali razrešiti.

Škorpijon

Odnosi vas bodo zaposlili, zato se ne boste preveč ozirali, kaj se dogaja okoli vas. To bo dobro, da boste končno popustili nadzor in dovolili usodi, da vas preseneti.

Strelec

Odločili se boste za dogodivščino, ki pa se ne bo tako iztekla, kot ste načrtovali. Lahko, da se bodo razkrila nekatera stara čustva in boste morali to sproti razčistiti.

Kozorog

Usoda vas bo potegnila v vrtinec dogajanj, kjer boste prisiljeni spustiti zavore in se predati dogajanju, kar bo nekaj novega za vas. Odlično se boste počutili ob novostih.

Vodnar

Srečali boste pomembne ljudi, ki vam bodo ponudili pomoč pri nekaterih javnih komunikacijah. To vam bo veliko pomenilo, saj ste prav to že dlje časa iskali.

Ribi

Želja po spremembi vam bo odprla številna čustva preteklosti. Tokrat ne boste mogli pobegniti pred sabo, zato bo potrebno realno pogledati, česa se zares bojite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot