Angelski dnevni horoskop za 29. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL RAZMIŠLJANJA pomaga ko se znajdete v pretirani občutljivih reakcijah do okolice. Lažje razčistite in pripomorete k rešitvam na dolgi rok. 

Bik

ANGEL USODE vam je naklonjen – ne glede na svoje izpade uspeh in podpora prijateljev prideta. Ne odnehajte, uredili boste več problemov hkrati.

Dvojčka

ANGEL AKCIJE  vas vodi v sodelovanje z okolico in javnostjo – velik vpliv ki ga imate, prijatelji prepoznajo in vas podprejo. Nova ljubezen je na vidiku. 

Rak

ANGEL REGENERACIJE vas vodijo skozi krepitev svojih energij, ki jih vztrajno zgubljate v čustvenih reakcijah, bremenih. Počitek bo zalegel, a spremembe so nujne. 

Lev

ANGEL SREČE vas spremlja in obrača zadeve v vašo korist. Bližnji ne bodo sodelovali pri tem, saj ne razumejo tako preprostega dogajanja v vas, dokler ne razkrijete vsega. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI je še vedno z vami (ste mislili da bo kar izginil?). Tudi če ne boste vsega skomunicirali, vam simpatija bere misli. Iskreno pokažite srce.  

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL NAVDUŠENJA pomaga da žarite navzven in ideje delite z drugimi. Če bote sledili srcu, vam bo jasno, kje se ni potrebno truditi in kje je interes ter odziv pravi za vas. 

Škorpijon

ANGEL PREPROSTOSTI  vam kaže pot reševanja situacij v službi, da se izognete preglavicam. Od tega je odvisno vase zdravje, zato se umirite in poskrbite najprej zase. 

Strelec

ANGEL SPROSTITVE  vodijo v zabavo, in dokler boste sproščeni, bo vse ok. Dolgo ste si želeli zabave, druženja, zato trenutnih težav sploh ne opazite. 

Kozorog

ANGEL REDA vas umika od tam, kjer bi se lahko zapletli v odnose. Vpliv na zdravje bo velik, zato tudi ne pustite več blizu tistim, ki povzročajo zgolj skrbi in težave. 

Vodnar

ANGEL OBILJA tako močno vodi iz ozadja, da sledite zgolj svojim načrtom in zaradi nestrpnosti se ljudje umaknejo od vas. Dvomite, ali morate odnose res spraviti v red? 

Ribi

ANGEL REGENERACIJE je tu – sedaj se odločate ali naredite nekaj zase ali pa še naprej ustrežete drugim. Kaj se vam zdi pomembno?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot