Angelski dnevni horoskop za 29. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POSLUŠANJA vam pomaga slišati mnenja drugih. In dovolj bo, da jih slišite, da se izrazijo, potem pa greste naprej, svojo pot. Saj ste želeli, da se situacija umiri, a ne? 

Bik

ANGEL SPREMEMB je tu – odločitev pa je v vaših rokah – popustiti provokacijam okolja ali umiriti odnose in način življenja? 

Dvojčka

ANGEL ZADOVOLJSTVA  ob trenutnih uspehih je odlična podpora, a vas vrne v začaran krog, kjer si naložite preveč dela in prevzamete odgovornost za čisto preveč stvari.

Rak

ANGEL RAZMISLEKA želi da pogledate življenje zunaj svojih okvirov. Kako to narediti? Bodite manj okupirani s sabo in opazite kako ljudje reagirajo na vas, ko veste kaj si želite. 

Lev

ANGEL FOKUSA NASE vas bo malce odmaknil od sodelovanja z drugimi – dovolj je zmede in kaosa, ki ga ustvari okolica in vas spravi v težave. 

Devica

ANGEL DOBREGA SODELOVANJA pritegne stranke in odpre podporo za uresničitev želja. V poslu ali pri strankah ne razlagajte na veliko – poglejte, kaj druga stran zares rabi. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ODMIKA vas vodi v notranji mir in ukvarjanje s sabo. Drugi bodo vedno imeli svoje mnenje o vas, naj vas to ne bremeni, raje poskrbite zase – zadnji čas je. 

Škorpijon

ANGEL REALNOSTI  ima dovolj, da zgubljate čas – opazite, kaj so ključne in nujne stvari, pomembne stvari in nehajte sanjariti in voditi prazne pogovore.

Strelec

ANGEL RAZMIŠLJANJA vam da priložnost opaziti, kaj je smiselno spremeniti v organizaciji svojega življenja, da si ne nakopljete kar naprej na glavo nekaj, kar ni potrebno. 

Kozorog

ANGEL SODELOVANJA bo postopoma odprl prostor med vami in drugimi. Prostor ljubezni in novega življenja si boste morali najprej ustvarit, saj ste se vi umaknili od vseh. 

Vodnar

ANGEL KOMUNIKACIJE vas podpre, ne bo pa pomagal drugim da vam v vaši nestrpnosti berejo misli. Ko si zadate preveč dela, upočasnite vse skupaj. 

Ribi

ANGEL ODPIRANJA vas obrne v smeri druženja in ljubezni. Sedaj lahko spoznate kje ste v preteklosti zgrešili to pot in se tokrat dobro naravnate.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.