Angelski dnevni horoskop za 29. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL RAZUMEVANJA DRUGIH bo danes zastonj trkal na vaša vrta. Trmasto držite svoje stališče in kljub pomanjkanju tehtnih dokazov ne odprete vrata angelom .

Bik

ANGEL HUMORJA danes ob vas ne bo preveč opažen. Vas je trud res že toliko utrudil, da vam še šale ne pridejo do živega? Vsaj poskusite spustit malo dramatičnosti, da lahko sonce posije.

Dvojčka

ANGEL DOGOVOROV ne bo dopustil, da se izmikate priložnostim – sami se odločite za prava srečanja in tudi, kje vam je ljubo, da se odvijejo. Dober vtis itak naredite, kamorkoli pridete.

Rak

ANGEL SREČE vam je danes naklonjen, a brez akcije ne bo šlo – vztrajno se lotite vsega, kjer želite uspeh na dolgi rok. Tudi kak nasvet iz okolice bo prišel prav.

Lev

ANGEL INTIMNE LJUBEZNI pride vedno zadnji na vrsto – zakaj najprej rabite uspeh in ponos? Vzemite si čas in uživajte v danih trenutkih.

Devica

ANGEL SKRIVNOSTNOSTI vam pomaga obdržati dobre osebne novice zase – vaša volja in vaša moč sta na voljo samo vam in za vaše spremembe, pravi čas je.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL REDA in DISCIPLINE vam pomaga urediti finančno stanje od znotraj. Zunanja pomoč ne bo takšna kot ste si zamislili, za uspeh potrebujete lastno denarno disciplino.

Škorpijon

ANGEL SPROŠČENOSTI je vaša najhitrejša pot do realizacije. Samozavest dobi ob sproščenosti drugačen pomen in pogovori stečejo veliko bolje.

Strelec

ANGEL VZTRAJNOSTI sodeluje v uveljavljanju vaših idej – precej truda boste potrebovali tokrat. Znate ignorirati pritiske čustvenih ljudi, ki vas želijo preusmeriti?

Kozorog

ANGEL STRPNOSTI vam poskuša pomagati, da si dobrih odnosov ne razrušite z novimi prepiri. Res je, da zavrnitev težko prenašate, ampak raje dobro skomunicirajte svoje želje.

Vodnar

ANGEL REALNOSTI zna pokazati pot skozi vse nejasnosti: kreativne spremembe so v zraku, ampak realen strateški načrt bo nujen. Lotite se bolj resno.

Ribi

ANGEL PRENOVE TELESA je že pokazal svoj rezultat – ste zadovoljni? Čutite kako vas to še bolj motivira za telesne vaje in regeneracijo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.