Angelski dnevni horoskop za 29. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI spremeni načrtovano smer – srečanje s simpatijo ali partnerjem izpeljite, prej se ne boste mogli zbrati in se lotiti obveznosti. 

Bik

ANGEL SPREJEMANJA PRETEKLOSTI vam pomaga, da spoznate, kje ste ignorirali svojo intuicijo, predvsem v odnosih. Sedaj je čas, da drugim pustite, da dihajo. 

Dvojčka

ANGEL TAKTNOSTI želi, da skozi komunikacijo ne prizadenete sebe in tistih, ki so vam najbolj pomembni. Poglejte, kako vam lahko pomaga popraviti situacijo. 

Rak

ANGEL PRETIRAVANJA vas žene v reakcije, ki si jih ne želite. Zakaj vas komentarji drugih zmotijo? Poskusite stvari vzeti neosebno in se izognite zmešnjavi. 

Lev

ANGEL JASNOSTI pomaga spregledati, kje ste zares imeli podporo in kdo je na prijazen način podtikal polena pod noge. V tej fazi občutljivosti so spoznanja pomembna. 

Devica

ANGEL NATANČNOSTI vas bo pripravil do strogosti do vseh, kar pa vam drugi ne bodo vzeli za dobro. Sedaj ni najboljši čas za spremembe, zato raje popazite na svoje počutje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI spodbuja ureditev ljubezenskega življenja. Konkretno dogajanje vas čaka, da pokažete svoj interes in sodelujete v dogajanjih.

Škorpijon

ANGEL STRPNOSTI do bližnjih in njihovih vprašanj pomaga, da ne reagirate napačno – razmislite kaj narediti, da se usmerite v rešitve in dobre odnose? 

Strelec

ANGEL REALNOSTI vas prizemlji šele, ko opazite, kako daleč ste z ignoriranjem pripeljali situacijo. Izgubili ste prejšnjo veljavo med ljudmi – kaj pa zdaj? 

Kozorog

ANGEL IZRAŽANJA pomaga pokazati in izpovedati vse, kar vam leži na Duši – nov začetek in novi temelji se ustvarjajo, zato koristno porabite energijo.

Vodnar

ANGEL SAMOZAVESTI vas bo zapeljal malo predaleč – zdelo se vam bo da vse veste najbolje in če ne boste tudi drugim pustili, da govorijo, se bodo raje odmaknili. 

Ribi

ANGEL RAZUMEVANJA SEBE vas vodi v jasne odločitve glede druženja – če potrebujete svoj mir, se umaknite iz družbe, ne glede na to, da vam je naklonjena.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot