Angelski dnevni horoskop za 3. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Sprostite se in dovolite, da se pokažejo rešitve za vaše intimno življenje. Težava je, da ste večkrat z mislimi drugje, zato pozabite popaziti na besede, ki naredijo škodo.

Bik

Polne roke dela boste imeli s službo. Ne pozabite na zdravje in del časa namenite svojemu počutja. Kaos in gneča nista najboljše zdravilo, boljše je veselje in druženje.

Dvojčka

Srečni boste v srečanjih z bližnjimi in kar naenkrat boste spoznali, kako so vam res pomembni. Zato se boste potrudili, da boste vzpostavili iskreno, srčno komunikacijo.

Rak

Precej dela boste imeli, tudi z uradnimi papirji, kar bo nujno, če želite zaščititi svoje materialne dobrine. Zato nikakor ne zanemarite vsega tega, če si želite dobro.

Lev

Nemirni boste in iskali možnost, da realizirate želje. Imeli boste veliko dela, zato boste nervozni, saj ne boste želeli, da vam osebna sreča pobegne. Najdite čas zase.

Devica

Srečo boste imeli na potovanju ali v selitvi. Morebitno izobraževanje vam bo prineslo več zadovoljstva, kot pričakujete. Lahko boste napredovali v karieri ali v življenju.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Uporni boste pri dokončevanju. Lahko tudi, da boste zaradi tega ostajali dlje v službi. Polni boste idej in ne boste mogli nehati urejati, kar lahko, da bo zmotilo vaše bližnje.

Škorpijon

Odlično obdobje, ko se boste lahko dogovorili in razrešili materialne težave ali dileme v službi. Bližnji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, če boste le pokazali željo.

Strelec

Odlično počutje vas bo spodbudilo k sodelovanju in lahko, da vas bo zajel val strasti. To se vam bo zdel znak usode, ki ji morate slediti za vsako ceno ne glede na vse.

Kozorog

Finančno stanje in delitev vam bo delala preglavice. Potrebo se bo pogovoriti o vsem, zato boste namirni in zaskrbljeni. Zapišite si ideje in jasno izrazite željo po pogovoru.

Vodnar

Želeli boste dokončati začete stvari, zato boste dali osebne želje na stran. To vas bo jezilo, a boste kreativni pri iskanju dobre rešitve za skupno dobro in uspelo vam bo.

Ribi

Uživali boste v času zase in sanjarili. Skozi prijetno družbo boste našli odlične ideje za prenovo doma in se organizirali, da bodo to drugi naredili vse. Zadavoljni boste.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot