Angelski dnevni horoskop za 3. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga počakati na boljšo priložnost. Ni čas za akcijo in trud, da se vse ne obrne nasprotno od tistega, kar ste želeli. 

Bik

ANGEL AKCIJE vabi k premikom na vseh področjih – čas je tudi za posebne želje. Okolica vas presenetljivo podpre in spoznate prave prijatelje. 

Dvojčka

ANGEL LJUBEZNI ponuja priložnosti samskim in vezanim. Prvi dobite nova povabila, slednji pa z zadovoljstvom najdete med prijatelji istomisleče, ki so na vaši strani.

Rak

ANGEL REŠITVE so tu, ne rabite bežati iz situacije. Kaj si res želite in kako se pomiriti s sabo? Dovolite se odpreti in kompromisov bo čedalje manj… 

Lev

ANGEL NOTRANJE MOČI vam pomaga ostati v situaciji sproščen, čeprav vas domači ne bodo ves čas idealno podpirali. Sreča je na vaši strani. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI ne popusti – tudi v okolici jo sprožite, kjerkoli ste. V odnosu bo odpiral nove izzive, da preverite svoje prave vrednote. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL FOKUSA vas usmerja v pravo komunikacijo, saj si z besedami odpirate vrata kariere. Sodeluje v negovanju odnosov, ki ste si jih želeli. 

Škorpijon

ANGEL MOČI IN REDA zbuja vse potrebno, da poskrbite zase in nehate z vemi možnimi pretiravanji. Vztrajnost je vaša vrlina, premislite kdaj je res potrebna. 

Strelec

ANGEL STRASTI vam ne da miru – pazite, da ga ne uporabite za beg pred problem. Usmerite se v soočanje s skupnimi težavami doma in med prijatelji. 

Kozorog

ANGEL IZRAŽANJA se tokrat usmeri na srce – čutite kako preprosto je izraziti srčno resnico in kako blizu so potem rešitve. OKolica bo navdušena nad vašo pozornostjo. 

Vodnar

ANGEL PRIJATELJEVANJA zahteva vso pozornost, na domače pa boste malo pozabili. Harmonijo kljub trudu težko dosežete ali ustvarite v okolici, poskrbite raje zase. 

Ribi

ANGEL AKCIJE ne dovoli več odlašanja, začnite čimprej in ponosni boste nase. Lenoba nima krivca, samo JE in olajšanje pride šele ko končate. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot