Angelski dnevni horoskop za 3. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGUMA vam pomaga izpostaviti  se tudi takrat, ko niste prepričani ali vas okolica podpira. KO rečete bobu bob, ste na pragu nečesa novega, večjega…. 

Bik

ANGEL LUKSUZA  vas bo spodbodel k malo večjemu zapravljanju kot si običajno privoščite. Vas je druga polovica izzvala v to ali vam preprosto paše?

Dvojčka

ANGEL SPREMEMB se že kaže – dovolj vam je rutine. Poglejte, kako spremeniti vizijo na dolgi rok in kako sodelovati z drugimi, da vam bo življenje v užitek in izziv. 

Rak

ANGEL USODE vas podpira na najboljši možni način. Sprostite se in prisluhnite okolici in ljudem, s katerimi sodelujete. KO jih boste sprejeli kot del vašega življenja, vam bo lažje.  

Lev

ANGEL RAZISKOVANJA vam bo pomagal odkrivati smer, kam želite da se življenje odpre – ne samo kam ampak tudi s kom. Čustva vam pri tem niso v pomoč – bodite realni.

Devica

ANGEL ODKRITOSTI vam pomaga pokazati svoje interese in potrebe – zakaj bi moralo trpeti vase zdravje ali zadovoljstvo, če pa lahko sodelujete z drugimi na pozitiven način. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DOGAJANJA vam jasno pokaže vse kar se odvija v ozadju – izkoristite spoznanja za dolgoročno delovanje in se dobro organizirajte. Uspeh sledi. 

Škorpijon

ANGEL RAZVIJANJA IDEJ  pomaga izpiliti korake in nadgrajevati stvari, ki ste jih začeli. Preteklost je mimo in vam razmišljanje o njej samo vzame energijo ki je namenjena izboljševanju trenunega stanja in napredku. 

Strelec

ANGEL KREATIVNOSTI vas vodi v novosti in vizija življenja se bo bolj intenzivno pokazala skozi delovanje. Dan vam prinese spoznanj, kje ste v preteklosti delali neumnosti. 

Kozorog

ANGEL NOVOSTI odstranjuje stare navade. KLjub varnosti ki vam jo dajo pa je skrajni čas, da odstranite fizično, čustveno in miselno navlako – tudi spominke. 

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ se odpre za pomoč potem, ko ste pripravljeni pogledat, kaj vam vzame optimizem in svobodo. Skozi dogajanje zorite za pravo dobro življenje. 

Ribi

ANGEL SPROŠČENOSTI omogoči sodelovanje s celotnim tokom življenja. Dovolite starim občutkom zapuščenosti da odhajajo in zaupajte v svojo srečo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.