Angelski dnevni horoskop za 30. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas danes vzpodbuja k večjim spremembam. Žarki rumene barve vas bodo okrepili v notranji moči in samozavestno se bosta lotitli vsega, kjer si želite dolgoročnih sprememb in izboljšav. Sprejmite podporo, naredite korak za korakom in rezultati bodo hitri, kar vam bo dalo voljo za naprej. 

Bik

Angel Sodelovanja vas danes podpre v izražanju. Zadihajte v nove energije in s podporo energij turkizne barve boste lažje ostali zbrani v sebi in izrazili svoje ideje in želje, da ohranite nivo dobrih energij. To bo pozitivno vplivalo tudi na vaše intimno življenje. 

Dvojčka

Angel Ustvarjalnosti vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in podporo energij srebrne barve se boste predali sebi in se lotili vseh projektov, ki vas veselijo brez da bi v to vpletali druge ali bi vam bilo mar za mnenja druguh. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Samostojnosti vas danes podpre, da ostanete zvesti sebi. Sprejmite njegovo podporo, da se ne zapletete v energije okolice in zdravilne energije roza barve vam bodo okrepile občutek ljubezni in spoštovanja do sebe. Tako boste lažje cenili svoj čas in energijo ter se prenehali prilagati drugim.

Lev

Angel Priložnosti vas danes vabi v svojo družbo. Sledite sporočilom okolice in s podporo energij modre barve boste lažje sprejeli priložnosti, ki se vam ponujajo in tako obrnili nov list v življenju. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Sproščenosti vas danes podpre, da sledite svojim občutkom. Kvaliteta energij marelične barve vas okrepi v zaznavanju in čutenju sebe, kar vam prinese več harmonije v mislih, besedah in dejanjih. To bo sprostilo tako vas kot vaše bližnje in vam prineslo nove sveže energije.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Svobode vas danes vabi, da se sprostite. S sprejemanjem njegovih energij in energij vijolične barve, ki vas bodo osvežile in podprle v iskrenosti, boste prišli do novih spoznanj o sebi, kar vas bo osvobodilo določenih starih navad in pozitivno vplivalo na vaše počutje. 

Škorpijon

Angel Podpore vas danes podpre v iskrenosti. S podporo energij zlate barve, ki vam prinesejo osvoboditev v čustvih, boste odločno izrazili svoje mnenje in tako lažje naredili določene zaključke. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Strelec

Angel Odločanja vam bo danes dal pogum, da se postavite zase. Zdravilne energije oranžne barve vas podprejo v volji, da se osvobodite starega načina delovanja in naredite določene stvari po svoje ter tako postavite meje drugim. Sprejmite podporo in poavbite nove energije v življenje.

Kozorog

Angel Novih začetkov vas bo danes aktiviral, da se izpostavite. Sprejmite odgovornost zase in žarki rdeče barve vam bodo dali moč, da se postavite za svoje prioritete in iz tega prostor akreirate svoje življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite. S njegovo podporo in podporo energij zelene barve se boste lažje pomirili z reakcijami drugih in spustili vso napetost, ki jo čutite. Dovolite, da vam energije dneva pokažejo, kako lahko je sodelovati s seboj in drugimi, če sledite svojemu srcu.

Ribi

Angel Počitka vas danes vabi, da se posvetite sebi. Kvaliteta energij bele barve vas bo objela, sprostila, osvežila in ne bo se vam težko  umakniti od drugih. Namenite današnji dan negi svojega telesa in duha, da se globinsko sprostite in okrepite življenjsko energijo. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot