Angelski dnevni horoskop za 30. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odgovornosti vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Na ta način in s podporo energij srebrne barve, ki vam bodo prinesle potrebno svežino, boste lažje spregovorili o vsem, kar želite na novo začeti. To vam bo okrepilo podporo drugih in vse skupaj boste postavili na nove temelje.

Bik

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v načinu sprejemanja sebe in drugih. Zdravilne energije marelične barve vas vodijo v globino vaših čustev, da se odprete za vse pozitivne spremembe in tako razrešite določene dvome, ki jih imate v odnosu z drugimi. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli osvobajajoče.

Dvojčka

Angel Akcije vam danes preda pogum, da stopite iz cone udobja. Z njegovo pomočjo in podporo energij rdeče barve boste polni elana, da se ne glede na druge osredotočite nase in svoje cilje ter se na polno aktivirate v smeri vaših želja. Izkoristite podporo in delujte.

Rak

Angel Prijateljstva vas danes vodi v lahkotnost. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij zelene barve, ki vas razbremenijo vseh strahov in skrbi, da se lažje odprete pomoči prijateljev, ki vam bodo pomagali do določenih spoznanj, kako naprej. 

Lev

Angel Lahkotnosti vas vodi in usmerja skozi današnji dan. Žarki rumene barve vam bodo okrepili notranjo moč in aktivirali dobro voljo, da se lotite vseh delovnih ciljev in tako okrepite vaše finančno stanje. Ne ozirajte se na druge, sledite sebi in se večkrat čez dan spomnite na vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Miru vas danes podpre, da se poglobite vase. Zdravilne energije roza barve vas bodo skozi nežnost in mehkobo vodile do sprejemanja odločitev in večje želje po samostojnosti. Naredite si načrte za prihodnost in tako ohranite nivo dobrih energij.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Organizacije vas danes vabi, da se mu predate in s podporo energij indigo barve, ki vam prinese jasnost, boste lažje naredili korenite spremembe v načinu življenja. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pravo pot.

Škorpijon

Angel Resnice vam danes pomaga, da naredite določene zaključke. Kvaliteta energij zlate barve vas bo okrepila v zaupanju sebi in vam dala moč, da se v odnosih izrazite. Na ta način se boste umaknili od določenih provokacij in se odprli za nov krog ljudi. 

Strelec

Angel Samostojnosti vam danes pomaga, da sprejmete določene odločitve. S podporo energij modre barve, ki vam prinesejo harmonijo, boste lažje v svoje življenjen vnesli večjo stabilnost, red in varnost. To vas bo globinsko sprostilo in vam prineslo več svobode. 

Kozorog

Angel Predaje vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove energije in zdravilnih energij bele barve se boste osvežili in počutili popolnoma prerojene, kar vas bo aktiviralo v odnosih na popolnoma nov način za vas. Sprejmite podporo in sodelujte.

Vodnar

Angel Spreminjanja vas danes vodi v sproščenost. Na ta način in s podporo energij vijolične barve boste lažje sledili novim energijam, ki bodo blagodejno vplivale tako na vaše misli kot čustva. Tako se boste lažje prepustili sedanjosti in spustili nadzor nad določenimi stvarmi, ki vas utesnjujejo.

Ribi

Angel Novosti vas danes podpre v kreativnosti. Zdravilne energije oranžne barve vam skozi zadovoljstvo in veselje spodbudijo zaupanje v življenje, kar bo okrepilo vašo ustvarjalnost v smeri osebne transformacije. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot