Angelski dnevni horoskop za 30. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Iskali boste priložnost za pogovor, a ne bo tako enostavno, kot ste pričakovali. Zato se boste pogovorili s prijatelji in jih prosili za uslugo, da posredujejo v vašem imenu.

Bik

Imeli boste priložnost vzpostaviti nov način delovanja, zato boste pokazali svoje vrline ter uživali v reakcijah. Mnoge boste s samozavestjo očarali, a tudi razjezili.

Dvojčka

Ljubezen vas bo zmehčala in imeli boste večji vpliv kot običajno. Ne izkoriščajte tega za materialne dobrine, temveč se odprite sodelovanju, ki bo uspešno na dolgi rok.

Rak

Imeli boste željo urediti stvari po svoje in zakuhali dramo, saj ne boste dobro izrazili in ne želeli razčistiti, kaj želite. Pazljivo z besedami, ne govorite, kar ne mislite.

Lev

Vse se bo vrtelo okoli vas, kar vam bo dalo priložnost narediti veliko več. Skozi sodelovanje z nenavadnimi ljudmi boste doživeli nekaj, česar ne boste želeli izpustiti.

Devica

Opazili vas bodo na prvi pogled in hitro se lahko razvijejo lepa prijateljstva, lahko pa tudi kaj več, zavisi od tega, kaj si želite. Čustva bodo močna in izbira bo težka.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Veliko se boste gibali med ljudmi, zato pazite, kaj se boste pogovarjali s kom, saj vas vsi ne razumejo. Ne zapletajte se v prepire, ki nič dobrega ne naredijo, prej obratno.

Škorpijon

Močni boste v javnosti in ljudje vam zaupajo, zato previdno in niti slučajno ne manipulirajte z njihovimi čustvi. Sprostite se raje in sodelujte z odprtimi kartami.

Strelec

Prijatelji vas podpirajo v vsem, kar želite, če se le izrazite. Ne skrivajte pa se za ženskami, temveč stopite v ospredje in sprejmite podporo, ki se bo sproti pojavljala.

Kozorog

Prijatelji vam bodo pomagali vzpostaviti dober način sodelovanja z javnostjo, kar bo prineslo priložnosti za zaslužke, a razburilo okolico. Lahko, da boste deležni očitkov.

Vodnar

Izžarevali boste magnetizem, ki bo zbujal ljubosumje. Vseeno vam bo uspelo urediti pomembne stvari, ki bodo imele dober vpliv na daljši rok. Zato se ne skrivajte doma.

Ribi

Če boste vedeli, kaj želite od življenja, boste kar naenkrat začutili podporo, da naredite prve korake. Z lahkoto boste sprostili ovire in začeli novo poglavje življenja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot