Angelski dnevni horoskop za 30. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZORNOSTI vas usmerja v svoje dobro počutje, da se nehate izpostavljati nevarnim situacijam in vidite, da ste kreativni veliko bolj koristni.

Bik

ANGEL JASNOSTI vam odpre oči – zdaj je čas za reorganizacijo življenja. Kaj vam zares jemlje čas? Kateri hobiji ostanejo? Sprejmite novosti…. 

Dvojčka

ANGEL OPTIMIZMA omogoči, da se v pogovore vključite na pozitiven način in se ne vpletate tam, kjer je prevroče. Vaša beseda ima moč pomirjanja. 

Rak

ANGEL POGUMA vam pomaga se soočiti se s situacijo – ne bežite od odgovornosti za svoja dejanja, ogovarjanju pa se  v prihodnosti izognete.

Lev

ANGEL NOTRANJE MOČI vam jasno pokaže, kako močno sami vplivate na svojo svobodo. Sreča vam je naklonjena, na manipulacije pa se ne boste več odzivali.. 

Devica

ANGEL ISKRENOSTI omogoča sodelovanje, odpira čutenje, da lažje spreminjate vse potrebno. Ob odločanju vam pomaga izogniti se zmedi in na sproščen način pokazati svoje želje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI vas vodi v pravo smer – zaljubljenost in spozznanje prave vrednosti ljubezni pomagajo pri odločitvah naprej. 

Škorpijon

ANGEL PRIJATELJEVANJA vam pomaga pogledati v pravo smer – spoznate, kako je potrebno poskrbeti za prijatelje da se ti ne odmaknejo od vas, ker jih prepustite same sebi.  

Strelec

ANGEL SPREMEMB prinaša izboljšave, v počutju in poslovnih zadevah. Ne  odlašajte, spremenite tisto bistveno in začnite na novo. 

Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE že zdavnaj podpira  izražanje vsega, da bi končno prišli do dobrega počutja. Čas je da naredite nekaj s sabo in opazite, kaj nehote pritegnete k sebi.

Vodnar

ANGEL DOMIŠLJIJE vam kaže in odpira optimalno pot dalje. Spustite preteklo obremenjenost z delom in stresom in čutite, po čem hrepeni vase srce. 

Ribi

ANGEL SODELOVANJA  vam krepi notranjo moč. Mirni boste samo, če boste delovali v pravi smeri, ki je za vas najboljša. Zdravje in počutje bosta čedalje boljše.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot