Angelski dnevni horoskop za 30. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL STRASTI je tako močan, da ste lahko v težavah, če ga ne  aktivirate na pravem mestu. No, služba danes ni pravo mesto, v izogib težavam pa raje ostanite mirni. 

Bik

ANGEL SPROSTITVE bo pomagal, da e kljub strasti sproščeno nadaljujete v začrtani smeri in vas okolica ne spravi iz tira. Sreča in ugled sledita modrim, ne le pridnim. 

Dvojčka

ANGEL PRILOŽNOSTI ponudijo možnost izražanja da dobite podporo za tisto, kar je vam pomembno. Ob tem naj bodo zraven tudi osebne želje in načrti glede domačih in doma. 

Rak

ANGELI NEŽNOSTI do sebe vas bodo umikali iz javnega življenja, izogibali se boste  srečanjem z večjo družbo. Poglejte, ali je možno kljub senzibilnosti najti način sodelovanja s prijatelji. 

Lev

ANGEL ČUSTVENOSTI vas hitro lahko zavede v pretiravanja in nejasen pogled na dogajanje – saj pa ja že veste, da vam ni treba vse sam. Odprite lepa čustva in kreativnost ob otrocih. 

Devica

ANGEL KOMUNIKACIJE bo pomagal najti pravo pot v izražanju, da s prehitrimi besedami ne užalite oziroma ne krivite drugih. Lažje boste povedali, kaj želite in učinkovitost vas bo presenetila. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ISKRENOSTI v vas zbudi iskrenost tudi v drugih. Čustveno priznanje vas bo naredilo izjemno krhko in prav godilo vam bo, ko vas bo partner/ka ali simpatija  želela zaščititi.

Škorpijon

ANGEL NOVIH PRILOŽNOSTI vodi v spoznavanje novih ljudi in novega okolja – tu bo naklonjenost večja kot ste navajeni in sodelovanje bo steklo nemoteno. Uspeh se bo poznal tudi pri daljših projektih. 

Strelec

ANGEL UREJANJA  preteklosti daje priložnost, da počistite, kar je odprtega. Spanec bo zagotovo bolj miren, vi pa se lahko predate bolj romantičnim vizijam prihodnosti. 

Kozorog

ANGEL PRETEKLOSTI vam jasno pokaže, kaj vas ne veseli več. Dovolite da pade v vodo vse, in zaključite stare projekte, odnose. Ugajanje drugim vam do sedaj ni prineslo sreče.

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA vas malo oplazi in vi že delite svojo srečo z drugimi. Začnite na novo, saj to je neizogibno, bodite pa pozorni, da niste kot slon v trgovini s porcelanom. 

Ribi

ANGEL NAPREDKA in ZAKLJUČEVANJA sprosti pomoč, da naredite korake naprej. Tam kjer ste vi odgovorni za projekte, svoje osebne ali službene, so tako odlični pogoji da realizirate zastavljeno. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot