Angelski dnevni horoskop za 30. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SREČE vam sledi. Pred vami odpira odlično obdobje, možno je napredovanje, svoje delo boste opravljali z lahkoto. 

Bik

ANGEL SPROŠČANJA vas umika stran od pretiravanja pri delu. Dobro počutje je veliko vredno, zato si ne nakopljite dodatnih zadolžitev in se prepustite angelovi mehkobi. 

Dvojčka

ANGEL IZNAJDLJIVOSTI vam pomaga v odnosih dosečt sodelovanje. Hitreje in bolje rešite stvari v razumevanju z drugimi kot če naredite vse sami. 

Rak

ANGEL PREVIDNOSTI pazi, da v komunikaciji z drugimi ne prevlada nestrpnost. Pazite se nepotrebnih in prenagljenih komentarjev, da si ne zrušite ugleda. 

Lev

ANGEL PODPORE vas naravna na več egoizma, da sploh lahko uredite svoje materialno stanje in se v poslu in doma na novo organizirate. 

Devica

ANGEL DOSLEDNOSTI bo pomagal, da ne preskakujete korakov svojega načrta. Koristilo vam bo tudi nekaj trme, ker bodo pritiski okolice narasli. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL FOKUSA sodeluje v tem, da na svoji poti in pri svojih ciljih z lahkoto vztrajate – čeprav stikov z drugimi ne boste prekinili, se vas ne dotakne nič dovolj močno, da bi vas odvrnilo od sebe. 

Škorpijon

ANGEL USODE vas danes postavi pred zid. Čustva niso več izhodišče sprememb, pozornost dajte na materialno stanje in uredite, kar lahko. 

Strelec

ANGEL MEHKOBE vam bo pomagal ohraniti potrebno prilagodljivost, da boste lažje sodelovali s tekočimi spremembami. Tako bo vse ok, četudi se vaši načrti ne bodo izpeljali. 

Kozorog

ANGEL ODPIRANJA vas odpre za odnose – čas je da povabite tiste, ki jih želite več srečevati v življenju na kavo ali kaj podobnega. Angel vas bo odprl za aktivno sodelovanje. 

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA  bo danes po daljšem obdobju pokazal več moči. Pokažite ga v odnosih in dajte drugim tisto, kar si vi želite dobiti od drugih.  

Ribi

ANGEL STRASTI DO ŽIVLJENJA  vas prevzame. Si želite narediti nekaj konkretnega za prihodnost? Poglejte, kakšen prostor sodelovanja se odpira. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.