Angelski dnevni horoskop za 31. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREMISLEKA je pripravljen na sodelovanje in vas podpre pri odločitvah. Stvari so se itak že odvrtele po svoje, angel vam bo pomagal do pravih spoznanj, da se izognete reakcijam.

Bik

ANGEL KOMUNIKACIJE vas podpre pri izražanju želja in potreb po spremembah doma. Vsem bo všeč dogovarjanje, pri dejanjih, v akciji….hm, pa ne bo teklo tako gladko.

Dvojčka

ANGEL DOBRIH PRILOŽNOSTI je pred vami, le preteklost rabite spustit. Pri tem vam pomagajo tudi prijatelji – izkoristite priložnosti sedaj.

Rak

ANGEL NAVDIHA vam pokaže, koliko bolje je lotiti se novih projektov, v poslu ali domu kot pa brskati po preteklosti. Tudi do zabave vas pripelje – ne pozabite – vse se da..

Lev

ANGEL DOBREGA POČUTJA ima dovolj zasledovanja preteklih zamer, v vas obudi željo po novih stvareh in če vztrajate na tej poti, je uspeh zagotovljen.

Devica

ANGEL PRAVIČNOSTI se pokaže skozi pogovore z domačimi – ne prenesete več izkoriščanja in pomagal vam bo red narediti po svoje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POZORNOSTI do sebe vas spomni na obljube, ki ste jih dali sebi – ne morete vsem ustreči, ni smisel da bi jim, zato sledite ponovno sebi.

Škorpijon

ANGEL ZADOVOLJSTVA pomaga zadeve speljati v pravo smer in harmonija doma vam paše, še vedno pa čaka nekaj dela, zato ne odnehajte kar tako.

Strelec

ANGEL ZAVEDANJA sebe vam odpira oči za svoje ravnanje in vedenje do drugih – razlike ki jih delate, so večje kot mislite in čas je, da spustite te ovire in date ljudem priložnost biti to kar so.

Kozorog

ANGEL SPREMEMB vam trka na vrata, zato ni potrebe po skrivanju svojega počutja. Spustite napetost in si dajte priložnost čimprej.

Vodnar

ANGEL AKCIJE vam z veseljem ugodi in vsako priložnost boste želeli ujeti. Premislite, če si ne želite tudi kdaj počivati in nehajte ustvarjati novo delo na vsakem koraku.

Ribi

ANGEL POTOVANJ vas vabi na malo daljšo pot, kjer se spreminja vaš pogled na življenje. V vas se lahko zbudi želja po selitvi ali pa ideja, kje bi si želeli živeti.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot