Angelski dnevni horoskop za 31. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE na vsak način želi, da se ustavite in sprostite – šele tako dobro razmislite kaj morate narediti sami, da ne podležete nenehnim izzivom okolice. 

Bik

ANGEL TUKAJ IN ZDAJ omogoči, da prepoznate prave priložnosti za spremembe. Prenova življenja je mogoča, do nej pridete v manjših korakih. 

Dvojčka

ANGEL RADOVEDNOSTI vam omogoči, da pogledate kaj je možno, koliko vsega je zares na voljo in se pustite zares presenetiti. Kar pogumno. 

Rak

ANGEL JASNOSTI  pomaga v dani situaciji in odnosih uvideti vašo vlogo v konfliktih. Pomaga vam sprostiti jezo na druge in začeti delovati s čistimi nameni. 

Lev

ANGEL  UČINKOVITOSTI omogoči hitro reakcijo na spremembe načrtov. Nekateri plani se bodo spremenili. Hitro boste reagirali in ugotovili prednosti, kar vas bo razveselilo. Ne boste imeli težav se navaditi na prijetnejše ljudi.

Devica

ANGEL LJUBEZNI ne dopusti več ignorance. Na polno je z vami in ne morete mu več pobegniti ali se skriti v ustaljene vzorce. Intuicija bo vodila spremembe na polno. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LAHKOTNOSTI vas pelje skozi komunikacijo in druga opravila in dogovore. Vpliv bo imel tudi na odločitve, s katerimi ste dlje časa odlašali. 

Škorpijon

ANGEL KREATIVNOSTI  vas želi popolnoma prevzeti in usmeriti vašo energijo v ustvarjanje srečnega življenaj. Poglejte, kakšno mesto in vlogo dajete prijateljem.

Strelec

ANGEL NOTRANJE MOČI vam pomaga opustiti lažno upanje preteklih obljub, da lažje prekinete vse, kar vam je v breme. Ko spustite ta bremena, profitirate na zdravju. 

Kozorog

ANGEL LJUBEZNI je tu, vi pa še vedno sanjarite in hrepenite. Vse  se že dogaja, zato pokažite vendarle čustva ponosno in brez sramu. 

Vodnar

ANGEL  PREDANOSTI  vas prevzame, ker pa ne želite ničesar izpustiti, imate vse pod kontrolo sami. Vodi vas v predanost spremebam, samo sproščeno dalje. Vse je ok.

Ribi

ANGEL POVEZOVANJA omogoči stike in dobre odnose s prijetnimi ljudmi. Zaupajte, za vse je poskrbljeno. Opazujte, kako že tako dobro razpoloženje raste.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot