Angelski dnevni horoskop za 31. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI pri odločanju in sprejemanju novih projektov opozarja na to, da ne pretiravate. Veste, da je treba najprej še nekaj zaključit in vam je pomembno, da izpeljete do konca. 

Bik

ANGEL IZBIRE  vam pokaže možnosti. Izberite tisto, kar bo dobro za vas: bodisi svoj ugled, dokončanje dela ali pa dobre odnose. Morda pa gre vse skupaj?

Dvojčka

ANGEL POZORNOSTI vam pomaga opaziti, kje je vredno vztrajati. Tako ne zgubljate časa in energije in ohranite moč za spreminjanje z ljubeznijo na optimalen način. 

Rak

ANGEL AKCIJE vas podpre v uresničevanju materialnega stanja. Hitro reagirajte na situacije in sodelujte na polno, da vam stvar ne pade v vodo. 

Lev

ANGEL ODMIKA pride, ko imate dovolj okolice, dovolj pritiska drugih, dovolj njihovih komentarjev in sodb. Sitnih se boste izogibali. 

Devica

ANGEL LJUBEZNI ima tako močan objem, da ne morete delati kompromisov. Okolica vam ne bo v oporo, nekdo vam bo pa dal potrditev, da ravnate prav. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL LJUBEZNI vas pripravi do tega, da uredite sebe, lotite se celo vseh uradnih papirjev. Če se druga polovica ne bo izjasnila, boste čakali da skupaj nekaj ukreneta. 

Škorpijon

ANGEL AKTIVNOSTI vas bo vodil v konkretno delo in urejanje vsega, kar je povezano z materialnostjo. Razglabljanja bodo danes brezplodna, tudi z bližnjimi. 

Strelec

ANGEL DOKAZOVANJA vas uspešno vodi v vse, kar je potrebno za uspeh, ampak, zopet boste porabili ogromno energije. Seveda imate vpliv navzven, pa je takšno izčrpavanje res potrebno? 

Kozorog

ANGEL PRAKTIČNOSTI ve, da za uresničitev želje si jo morate najprej priznati. Spremembe ne pridejo kar tako, zato raje razmislite, kje si nakopljete težave.  

Vodnar

ANGEL OPTIMIZMA se pokaže ob uspehih v službi. Ženske odobravajo vaša dejanja, s samozavestnimi pa se ne vpletajte v globoke razprave. 

Ribi

ANGEL LENOBE poskrbi, da se doma prepustite uživanju. Res da ste imeli konkretne načrte, ampak niso imeli težkega dela, a ne? Pa ne jezite se zato na domače. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.