Angelski dnevni horoskop za 4. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vas bo danes vodil v sproščen način življenja. Tako se boste osvobodili vseh pritiskov in dan preživeli kot vam narekuje vaše srce. Privlačni boste za okolico, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo in optimizem do življenja. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Bik

Angel Srčnosti vas danes vabi v svoj objem. Z njegovo pomočjo boste lažje preživeli dan v harmoniji in srčnem sodelovanju tako s samim seboj kot drugimi. Opustite vse negativne misli, krivdo ali strah in sprejmite darila življenja, ki prihajajo k vam. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in se mu predajte.

Dvojčka

Angel Harmonije vas vodi do pozitivnih sprememb. Bodite odprti in sodelujte z bližnjimi, a se ne zapletajte v njihove drame, dovolite, da jih sami razrešijo. S tem boste okrepili svoj notranji stik in lažje se boste posvetili sebi in skupnemu življenju bolj jasno.

Rak

Angel Sodelovanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da lažje sodelujete z drugimi. Sprejmite njegovo podporo in uporabite njegovo lahkotnost in mirnost, da  začnete sprejemati življenje bolj ljubeče. To bo okrepilo vaše odnose in vas globinsko sprostilo in umirilo.

Lev

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh vaših idejah in zamislih. V pomoč vam bodo tudi pretekle izkušnje, ki vam bodo dale še več energije in moči za nadaljnje korake. Sprostite se ob sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela in mu zaupajte.

Devica

Angel Spreminjanja vam bo omogočil skozi današnje druženje z njim, da se boste lažje odločili za potrebne spremembe. Ugotoviti morate samo, kaj vam jemlje vašo energijo in vaš čas. S tem se boste odprli za nove priložnosti, ki vam bodo prinesle dolgoročno stabilnost in obilje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes podpre, da sledite sebi. Zaupajte vase in si vzemite čas za počitek, kar bo razbremenilo tudi vaše fizično telo in sprostilo vaš um. Okrepila se bo življenjska energija in moč za nove stvari, ki jih načrtujete v prihodnosti.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vam bo pomagal, da lažje sprejmete vse novosti v življenje. To vam bo dalo zagon za naprej in lažje boste vnesli harmonijo v odnose ter okrepili vaš notranji stik, da začutite, v katero smer vas vodi vaš notranji otrok.

Strelec

Angel Odnosov vas danes vodi k razumevanju sebe in drugih. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste prišli do spoznanj, kako želite živeti in kdo vam pri tem stoji ob strani, kar vam bo prineslo lahkotnost in sproščenost za naprej. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vas danes pomaga, da osustite vsa bremena, ki vas še ovirajo v sprejemanju in čutenju lepote življenja. S sprejemanjem njegovih se boste danes lažje osredotočili nase in vse, kar je za vas resnično pomembno in stvari se bodo začele same po sebi urejati in postavljati na pravo mesto.

Vodnar

Angel Odločanja vas bo danes podprl v iskrenosti. Razmislite, kaj si res želite in kaj potrebujete, da se lahko notranje umirite in se začnejo želje manifestirati. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in mu dovolite, da vas vodi in usmerja.

Ribi

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da pokažete samoiniciativo in jasno izrazite svoje namere. S tem boste pridobili naklonjenost drugih in odprle se vam bodo priložnosti, ki lahko prinesejo dolgoročen uspeh in boljše finančno stanje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste našli optimalno pot, da se pokažete in zasijete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot