Angelski dnevni horoskop za 4. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL MIRU spodbuja mirne rešitve in pomaga tudi skozi mirne pogovore reševati situacijo in odnose, kjer se zaradi želje vsem ugoditi, zataknete. 

Bik

ANGEL INSTINKTA bo pomagal vzdržati na pravi smeri – strast, finance, okolica, novosti, vse vas želi ovirati pri dejanskih ciljih.

Dvojčka

ANGEL USODE vam daje namige kam in kako naprej. Poskrbite zase in poglejte, kje ste že do sedaj porabili pretežen del svojih energij in ostali brez pričakovane nagrade.  pojdite. 

Rak

ANGEL SREČE je z vami, ne bo pa pustil zapravljati priložnosti za spremembe. Spustite trmasto vztrajanje pri svojem in čutite, da se pri tem sreča ne spreminja. 

Lev

ANGEL SPROSTITVE dovoli, da čustva pokažete in z njimi podprete vse ostale akcije in dejanja. Pridružijo se vam nenavadni ljudje – njihova mnenja boste upoštevali. 

Devica

ANGEL DEJANSKEGA STANJA vas izzove da rečete bobu bob – bolj kot se boste izpostavljali, večja resnica bo prišla na plan. Pripravljeni? 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL AKCIJE iz male stvari izpelje veliko dogajanje – samo nekaj vaših besed bo dovolj in pritegnete ljudi, ki želijo pomagat. Hvaležnost in odlično počutje sledijo. 

Škorpijon

ANGEL POMOČI bo zraven tam, kjer vam je mar za to, kaj govorijo – lahko poskusite vzpostaviti razumevanje, pazite pa, da ne bo preveč strastno. 

Strelec

ANGEL MATERIALNOSTI daje priložnost urejanja vsega za dom in družino. Super je vedeti, da niste žrtev in lahko naredite točno tisto, kar je potrebno. 

Kozorog

ANGEL NOTRANJEGA MIRU se pridruži, ko se končno odločite ali želite dat povdarek na urejanje materialnih stvari ali vam je zunanji videz prioriteta. Sproščenost sledi. 

Vodnar

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI vam olajša bivanje v sedanjosti – teorijo že poznate. Če pa pokažete, koliko vam je res mar za vse skupaj ali za koga posebnega, pa….vas bo konec? 

Ribi

ANGEL NOVEGA ŽIVLJENJA razpusti vsako zanimanje za preteklost in prav zbudi željo po novem – ali še vedno pričakujete oporo v drugih?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot