Angelski dnevni horoskop za 4. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZADOVOLJSTVA pripelje v vašo družbo zanimive ljudi, druženje lahko preraste v kaj več. A ni življenje pestro in lepo, ko date ljubezni prostor?

Bik

ANGEL ZBRANOSTI v sebi prinese odlične rešitve, ideje in spoznanja, ki vodijo v nov način življenja. Ne morete pobegniti od sebe, pustite, da se spremembe zgodijo.

Dvojčka

ANGEL USPEHA vas bo prijetno presenetil, zato je dobro, da ste v svojih namenih iskreni in seveda sledite spremembah, ki jih prinese dan.

Rak

ANGEL ISKRENOSTI pomaga pri napredovanju v odnosih. Nov način sodelovanja vam bo odličen, a ne bo večen, ne vzemite ga za samoumevnega.

Lev

ANGEL POMOČI pride skozi prijatelje in bližnje – pri večjih načrtih lahko računate na njih. Dovolite si čutit ves ponos in veselje ob tem, da vam izkažejo podporo.

Devica

ANGEL MEHKOBE vas poskuša usmeriti na poti dobrih odnosov. Osrečite domače in pustite da vam zmehča trmasto vztrajnost – saj ni cilj, da je vse po vaše ampak….

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPREMEMB prihaja v vaš partnerski odnos. Preverite, kaj vaju veže in se odločite, ali boste vztrajali ali je čas za večje spremembe.

Škorpijon

ANGEL OBILJA vas motivira za delo in akcijo, pripravi vas tudi do dobrega počutja. Drži, da je denar potreben za življenje, niste pa vedeli da vas tako bremeni.

Strelec

ANGEL NOVIH PRILOŽNOSTI prinaša možnost napredovanja, potreben je le pogovor ali dva. Ne zamudite, kasneje si boste očitali komotnost in lenobo.

Kozorog

ANGEL ODLOČANJA vam pomaga prepoznati v katero smer peljati življenje naprej. V službi vam bodo ugodili, v zasebnem življenju pa si dovolite srčnega odziva na dogajanje.

Vodnar

ANGEL REALIZACIJE CILJEV pomaga organizirati osebne in poslovne zadeve, iz katerih se trenutno ne vidite ven. Kariera trenutno ne bon a prvem mestu.

Ribi

ANGEL POGUMA vas vodi po poti kariere naprej – spremembe so neizbežne in napredek gre v točno pravi smeri. Navdih in delo gresta pri vas z roko v roki.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot