Angelski dnevni horoskop za 4. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Iskrenosti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove energije in energije srebrne barve, ki vas bodo sprostile tako fizično kot čustveno, boste lažje sledili svojim občutkom in iskreno spregovorili o vsem, kar vas bremeni. To bo vam izboljšalo počutje, dvignilo energijo, kar se bo poznalo tudi v vaši okolici.

Bik

Angel Reda vas danes podpre, da vpeljete v svoje življenje nov red. Na ta način boste prišli od več zadovoljstva in zaupanja, kvaliteta energij modre barve pa vas bo skozi moč in harmonijo povezala z drugimi. To se vam bo obrestovalo na vseh področjih življenja. 

Dvojčka

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite nekaj zase. S podporo energij vijolične barve, ki vam bodo prinesle mir, a vas hkrati  aktivirale v spremembah, boste lažje opustili čustvene navezave na druge. Vse skupaj bo pozitivno vplivalo tako na vaše počutje kot realizacijo vaših želja. 

Rak

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da sprejmete odgovornost zase. S tem boste opustili stare čustvene drame, zdravilne energije indigo barve pa vas bodo osvežile in vam dale moči za nove začetke. Tako boste izboljšali fizično kondicijo in prišli od več veselja, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše zdravje.

Lev

Angel Strasti vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij oranžne barve boste preko zadovoljstva in zaupanja v življenje, lažje naredili določene zaključke. Če to pomeni, da morate zaključiti določene odnose, naredite to danes.

Devica

Angel Priložnosti vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij marelične barve boste sproščeno reagirali na vse novosti in vse spremembe. To bo okrepilo podporo in pomoč drugih, zato ne čakajte, reagirajte takoj. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas danes vabi v svoj objem in s sprejemanjem njegove energije boste okrepili samozavest, podpora energij zelene barve pa vam skozi sprostitev prinese mir. Dobro se boste počutili v svoji koži, saj veste, da čustva drugih ne morete spremeniti, lahko spremenite samo svoja.

Škorpijon

Angel Zaključkov vas danes pripelje do več optimizma. Žarki rumene barve bodo okrepili vašo spontanost in blagodejno vplivali na vaše misli. Tako boste lažje naredili prave poteze in zaključili vse tisto, kar vam jemlje energijo, čas in ne prinaša pravih rezultatov.

Strelec

Angel Vztrajnosti vas danes podpre v samostojnosti. Na ta način in s podporo energij indigo barve, ki vam okrepijo intuicijo in blagodejno vplivalo na vaše misli, boste lažje sledili sebi in s tem ohranili notranjo moč. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Kozorog

Angel Predanosti vas danes vabi, da se mu predate. Dovolite, da vam pokaže, kje je vaša strast, volja in motivacija, kvaliteta energij zlate barve pa vam preda moč in podporo, da naredite določene spremembe, ki bodo pozitivno vplivale tako na vas kot bližnje.

Vodnar

Angel Motivacije vam skozi današnji dan preda podporo, da nadaljujete po začrtani poti. Zdravilne energije rdeče barve vam okrepijo željo po rezultatih in uspehu, kar je pomembno za vas in vaš nadaljnji razvoj. Občutek moči in večje vitalnosti boste prenesli tudi na vaše domače.

Ribi

Angel Pozornosti vam bo danes pomagal, da se odprete za večje stvari. Z njegovo pomočjo boste lažje zadihali v nove energije in žarki zlate barve vas bodo vodili v vašo globino, da začutite moč in se odmaknete od vplivov okolice. Začutili boste, da lahko dosežete vse in se tako odmaknili od vsakdanjih skrbi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot