Angelski dnevni horoskop za 4. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ŠIRITVE vam pomaga videti pot naprej, da ne vztrajate tam, kjer ni več smisla. Seveda vsem v okolici to ne bo všeč, pravočasen umik vam bo koristil.

Bik

ANGEL GIBANJA pomaga sprostiti napetosti, ki ste jih že preveč vajeni. Vodil vas bo na svež zrak, ne branite se narediti nekaj več zase. 

Dvojčka

ANGEL SPREMEMB je tu, samo odzvati se je treba pravočasno. Okolica vas bo vabila in odpirala priložnosti da naredite kar ste želeli.

Rak

ANGEL KONTROLE vas lahko pravočasno ustavi, da si ne nakopljete težav s svojimi čustvi in da ne zbežite v alkohol ali kaj podobnega, kar vas na videz umiri. 

Lev

ANGEL DOBRE VOLJE vas ne spusti, še vedno lahko pristopate k reševanju vsega brez pomislekov. Bližnji odnosi cvetijo, v vas pa se začne prebujati stara strast. 

Devica

ANGEL PRIJATELJSTVA vam takoj pokaže, na koga se lahko obrnete v težjih trenutkih in kdo vam dejansko pomaga urediti konkretne zadeve. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USPEHA odpira vse potrebo, da v javnosti s svojim vplivom in komunikacijo spreminjate potrebno. Skozi sproščenost in igrivost se boste z lahkoto potrudili pri vsem. 

Škorpijon

ANGEL GLOBINE vas sprva malce prestraši ker odpre vse, kar ste mislili da je že mimo, imeli pa boste dovolj miru, da preteklost uspešno premlejete in pustite za sabo. 

Strelec

ANGEL LJUBEZNI je tu in zlahka ga zamenjate za strast. Kdo vse to sproži v vas? Čigave poglede prestrezete, da so noči polne sanj in domišljije…

Kozorog

ANGEL OPUŠČANJA PRETEKLOSTI pokaže vse načine kako se preteklost lahko odmakne. To se pokaže v boljšem počutju, sproščenejšem želodcu. Dihajte. 

Vodnar

ANGEL POZORNOSTI vabi v spremljanje dogajanja tako, da vas obrne vase, da lahko imate vi pod kontrolo bistvene zadeve. Ostalo se reši samo. 

Ribi

ANGEL SVOBODE odpre prsctor flirtanja in zabave, ne bo pa pustil, da se vežete na druge. Veselje in svobodomiselnost sta vaša. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot