Angelski dnevni horoskop za 4. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PREVIDNOSTI vam ne dovoli v situacije, kjer je vase fizično dobro počutje ogroženo. Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in ne delajte hitrih in nepremišljenih stvari. 

Bik

ANGEL SPROŠČENOSTI vam bo pomagal organizirati se tako, da boste zadostili službenim razmeram in hkrati uživali tudi z domačimi – mirno poskrbite za svoje želje. 

Dvojčka

ANGEL PRETEKLOSTI potegne iz naftalina stare priložnosti, ki pa jih boste tokrat lažje zapopadli. Uporabite znanje, v tem času ste si ga pridobili dovolj. 

Rak

ANGEL MIRU vam ne dopušča spuščati se v brezsmiselne razprave, raje se boste podredili določenemu sistemu in počakali na primerno priložnost zase. 

Lev

ANGEL ZBRANOSTI bo dosegel, da se vam bodo čudili, vi pa boste vseeno trezno opazovali vse skupaj, pripravljeni na hitre spremembe tam, kjer si jih želite. 

Devica

ANGEL ZADOVOLJSTVA bo z vami doma – samozavest vam raste. Hitro pa vas lahko zanese v pretiravanja, ki vam dobro situacijo hitro spet spodnesejo. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL KOMUNIKACIJE vas bo vodil v sodelovanje z drugimi. Odgovornost vam ne bo tako dišala, vseeno pa vas upravičena kritika drugih ne bo pretirano zmotila. 

Škorpijon

ANGEL NATANČNOSTI vas bo vodil v odlično izpeljavo projektov in dobro boste vplivali na celoten posel. Ostajajte pa v mehkobi, da ne zanetite s strogostjo prepirov. 

Strelec

ANGEL SAMOZAVESTI okrepi vaš magnetizem do nasprotnega spola. Vas bo strah pred čustveno zmešnjavo odvrnil od razmetavanje z besedami? 

Kozorog

ANGEL FIZIČNE KONDICIJE vam pokaže nujnost, da poskrbite za svoje zdravje. Morda vam bo lažje šlo v družbi z domačimi? Organizirajte srečanje ali dogodek. 

Vodnar

ANGEL PREVIDNOSTI vas bo opomnil, kdaj se izogniti govoricam in se ne vključevati v tok obrekovanja, da ne sprožite še večjih težav, ki bodo imele dolgotrajnejše posledice. 

Ribi

ANGEL ODLOČNOSTI pomaga da s svojimi načrti nadaljujte. Poglejte, ali se lahko ob tem zabavate kljub temu, da ne trpite ugovarjanja od sodelujočih ai vpletenih. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.