Angelski dnevni horoskop za 5. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes vabi, da mu sledite. Zdravilne energije roza barve vas bodo objele in skozi nežnost, mehkobo boste lažje čutili sebe, svoje občutke in pustili domače, da se s svojimi težavami ukvarjajo sami. Tako boste ohranili nivo dobrih energij in se globinsko sprostili.

Bik

Angel Komunikacije vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij oranžne barve se boste lažje iskreno pogovorili o vsem, kar vas bremeni in tako opustili stara čustva in se osredotočili nase, na svoje potrebe in želje. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da razrešite odnose z bližnjimi. Podpora energij srebrne barve vas bo osvežila in vam dala jasnost, da se postavite zase in za vse, kar je za vas pomembno v tem trenutku. S podporo vašega dnevnega Angela boste ta dan preživeli osvobajajoče.

Rak

Angel Sproščenosti vam bo danes pokazal, kako razporediti skrb in pozornost nase in na druge. Žarki zelene barve vas skozi srčnost lahkotno popeljejo skozi dan in vse bo potekalo točno tako, kot si želite, če se boste le sprostili. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo pri tem pomagal.

Lev

Angel Sreče vas bo danes objel in vodil skozi dan. Sodelujte v aktivnostih dneva in s podporo energij rdeče barve boste imeli moč, da se ne zapletete v reakcije drugih, ampak le sledite svojim načrtom. To vam bo prineslo podporo in pomoč tistih, ki zaupajo v vas. 

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da se mu predate in s podporo energij indigo barve boste dobili bolj jasno in širšo sliko o tem, kaj želite v prihodnosti. Naredite načrt in začnite ustvarjati nove temelje že danes. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela, da vam pokeže pravo pot.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vam danes preda podporo, da pogledate svoje življenje in naredite določene spremembe. Kvaliteta energij modre barve vam bo v pomoč, da lažje sledite svoji intuiciji in se osredotočite na materialne dobrine, ki vam bodo omogočile večjo trdnost in stabilnost v prihodnosti.

Škorpijon

Angel Odgovornosti vam danes daje podporo, da prevzamete življenje v svoje roke. Žarki turkizne barve vas bodo napolnili z življenjsko močjo in sprejeli boste potrebne določene odločitve, da se stvari premaknejo v vaš plus. Opustite vlogo žrtve in s podporo vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

Strelec

Angel Uživanja vas danes vodi, da se predate sebi in s sprejemanjem energij rumene barve se boste okrepili v notranji moči. To vam bo prinelso več svobode in odločitev  za nov način sodelovanja tako s samim seboj kot drugimi. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Novisti vas danes vabi, da pokažete zanimanje za stvari, ki jih želite osvojiti. S podporo energij vijolične barve boste spustili skrb in sledili novim energijam, kar vas bo vodilo do osebne transformacije. Sprejmite podporo in se sprostite.

Vodnar

Angel Resnice vam bo danes pomagal v lahkotnosti. Opazujte današnje dogajanje in zdravilne energij zlate barve vas bodo pripeljale do določenih spoznanj. Bodite takšni kot ste in tudi drugim dopustite enako, saj boste tako lažje sodelovali in drug drugemu dali podporo.

Ribi

Angel Kreativnosti vas danes podpre v sproščenosti in zdravilne energije marelične barve vas bodo ovile v mehkobo, da bolje začutite sebe, okrepite samozavest in začenete na novo ustvarjati svoje življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo pri tem vodil.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot