Angelski dnevni horoskop za 5. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZAKLJUČEVANJA  želi da zaključite vse dejavnosti, ki vas ne osrečujejo in ne prinašajo koristi. Kaj si zares želite? Opazite sebe, svoje želje in ne dajajte teže malenkostim. 

Bik

ANGEL DRUŽABNOSTI pokaže, da ste lahko zelo zaželjeni v družbi, prinaša ideje  in odpira vašo humorno plat. Sramežljivost? Pozabite nanjo v dobri družbi.

Dvojčka

ANGEL NAPREDKA pokaže, koliko več dosežete z zaupanjem vase. Tudi sodelovanje vam postane večji užitek. Kaj najbolj obvladate?

Rak

ANGEL RAZUMEVANJA pravi, da prisluhnite drugim in dovolite, da srce razume in pokaže, koliko zaupanja do drugih in sebe prihaja iz globin srca. 

Lev

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE vas ne spusti več. Ste presenečeni, kako je lahko vse enostavno, ko date sebe na prvo mesto in spustite stare vezi?

Devica

ANGEL PREDANOSTI želi da se prepustite uživanju sedanjosti, kakršnikoli načrti in zapletanje v daljše načrte vas postavijo v stare okvire. Koristi dober pogovor. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPOZNANJA vam pokaže, kje ste izgubljali energijo. Sedaj se z lahkoto odprete odnosom na novo, brez starih bremen na sebi.

Škorpijon

ANGEL RAZMIŠLJANJA spodbuja videnje širše slike preden se odločate – malenkosti postanejo nepomembne, govorice tudi. Nemir pomirite šele, ko razmislite.  

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA vas tako zajame, da boste dobre volje kar tako. Okolica zna biti sumničava, predvsem partner, kar vas pa ne zmoti. 

Kozorog

ANGEL ISKRENOSTI ima dovolj vašega slepomišenja – izrazite iskreno želje srca, da se v odnosih sploh lahko pokaže kdo je na vaši strani. Pomoč drugih pride tako lažje do vas, tudi v službi. 

Vodnar

ANGEL VZTRAJNOSTI pomaga, da ne popustite pri realizaciji svojih idej. Seveda vpliva to na odnose, kjer pač vsaka stran rabi naredit svoje spremembe. 

Ribi

ANGEL NOVOSTI vam ne pusti tavati na mestu – čas je za nekaj novega. Je to potovanje? Ali pa nov pogled na življenje? Oboje vam odpre vrata uspeha… 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot