Angelski dnevni horoskop za 6. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL PRESENEČENJ je skozi ves dan v vaši družbi – novice, prijatelji, marsikaj se zgodi. Skozi pogovor vam bo uspelo rešiti pretekle odprte zadeve.

Bik

ANGEL SPROSTITVE se vam pridruži šele, ko imate vse urejeno: v službi dokončane stvari, saj vas vse nedokončano ne pusti mirnega kljub veliki želji po sprostitvi.

Dvojčka

ANGEL POTOVANJA S TOKOM življenja omogoči uresničevanje srčnih želja. Če vas je prej upiranje umikalo od sebe in od ljudi, vas angeli sedaj vodijo. Srce ne pozna potrebe po dokazovanju.

Rak

ANGELI UČINKOVITOSTI vam želijo pokazat, da umikanje težavam ne obstaja – vedno jih nosite s sabo, kamorkoli greste. Tudi jeza nima pravega učinka.

Lev

ANGEL ODPRTOSTI je z vami, najprej pa lahko zbudi nekaj nemira, ki vas pripravi za akcijo. Kaj ste pripravljeni narediti v smeri spremembe življenja danes?

Devica

ANGEL HARMONIČNOSTI pomaga uravnati notranje počutje s tem, kar je potrebno narediti v poslu ali odnosih. Sprostitev je še vedno boljša od kontrole.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL TOPLINE vas vabi v objem, da pomirite svoja čustva. Izogibanje čustvom in nemiru vas vodi v domača dela, ko je razumevanje bolj pomembno. Kaj vam je ljubše?

Škorpijon

ANGEL PRETEKLOSTI vam je najljubši, še vedno ga spustite v svoje življenje ko imate priložnost. Kako bi bilo, če preteklost uredite in greste naprej?

Strelec

ANGEL LJUBEZNI ima danes močan vpliv – prinese tudi odlično razpoloženje in močno zaznamuje današnje odnose. Si sedaj priznate, da si želite spremembe?

Kozorog

ANGEL IZBIRE vam ponuja dve možnosti: ohranite pozornost na ljubezni ali pa se z odzivanjem na provokacije zapletate v prepire, ki si jih niste zares želeli.

Vodnar

ANGEL ODPIRANJA pravi, da je čas da se pokažete. Služba ali zdravje bodo zahtevali nenadno spremembo in čas je za razjasnitev in konec skrivanja.

Ribi

ANGEL SODELOVANJA Z ŽIVLJENJEM se vse bolj strastno povezuje z vašimi željami – vse steče tekoče in v vas zbudi občutek, da ste na pravem mestu.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot