Angelski dnevni horoskop za 6. 4. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zaključkov vam danes pomaga dokončati določene stvari. Z njegovo pomočjo in podporo energij modre barve boste v miru postorili vse tisto, s čimer ste odlašali. Tako se boste osvobodili tudi določnega načina razmišljanja, kar vas bo čustveno sprostilo in  vam dalo upanje za naprej.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre pri odločitvah. S sprejemanjem njegovih energij in energij indigo barve boste lažje sledili intuiciji in naredili konkretne načrte za prihodnje dni, tedne. To vam bo dalo tudi nov pogled na odnose, dom in finančno stanje.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre v aktivnosti. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo pomagala pri ustvarjanju novega reda in načina dela, kar vam bo prineslo tudi več uspeha pri pogovorih tako na osebnem kot poslovnem področju.

Rak

Angel Odgovornosti vas danes vodi v lahkoten način sprejemanja žviljenja. Tako se boste lažje osredotočili na svoje finančno stanje in s podporo energij vijolične barve uredili materialne dobrine in si tako ustvarili nove temelje. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Lev

Angel Ljubezni vam danes vabi v svoj objem in kvaliteta energij roza barve vas skozi mehkobo popelje do sprostitve in predaje čustvom. Tako se boste spočili od vsega, kar se vam je dogajalo v zadnjem času in dovolili drugim, da vas malce razvajajo.

Devica

Angel Novih začetkov vas danes aktivira, da se odprete za novosti. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij zelene barve, ki bodo v vas dodatno okrepile željo po novem. Lažje boste opustili star način sodelovanja tako s samim seboj kot z drugimi. Začutite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščenosti vas danes podpre v ustvarjalnosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve, ki vam bodo dale moč za nove začetke, boste skozi lahkotnost sledili kreativnim idejam. Vaši bližnji vam bodo pri tem ponudili pomoč, kar bo vse skupaj še olajšalo.

Škorpijon

Angel Jasnosti vam danes vabi, da mu sledite in zdravilne energije zlate barve vas vodijo vase in vam dajo moč, da ugotovite, kaj pravzaprav želite. Tako boste prišli tudi do rešitev, ki vam bodo pomagale, da se določenih stvari lotite na popolnoma drugačen način in končno napredujete.

Strelec

Angel Miru vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Na ta način boste lažje razmislili, kaj trenutno najbolj potrebujete in s podporo energij marelične barve skozi nežnost začutili, kje morate postaviti nove meje, tako v odnosih kot pri sprejemanju odločitev, da se življenje obrne v pravo smer.

Kozorog

Angel Predaje vas danes pomaga, da mu predate vse svoje skrbi. Zadihajte v energije bele barve, ki vam prinesejo osvežitev telesa, uma in duha, da se lažje odprete za vse pozitivne spremembe, ki prihajajo v vaše življenje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Sodelovanja vas danes vodi v sproščenost. Kvaliteta energij oranžne barve vam aktivira navdušenje nad novostmi, kar vam bo okrepilo tudi željo po druženju. Pozitiven odnos do življenja vas bo prinesel dolgoročen useh na vseh področjih, samo sprostite se.

Ribi

Angel Veselja vas danes aktivira, da se na polno lotite vsega, kar vam bo prišlo na pot. Zdravilne energije rumene barve vam okrepijo samozavest in optimizem, kar vam bo v pomoč, da se odmaknete od vseh negativnih vplivov okolice in preprosto vztrajate. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot