Angelski dnevni horoskop za 6. 5. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Strasti bodo vse bolj močne in iskali boste možnosti realizacije. Samski boste prehitro zadovoljni z izborom in se boste čustveno precej bolj zapletli, kot ste načrtovali.

Bik

Iskrice strasti vas bodo preizkušale in lahko, da se jim boste prehitro predali. A nasprotna stran se bo iskreno zaljubila, zato lahko, da boste imeli malo težav.

Dvojčka

Želeli si boste sprememb in sprostitve, dobili pa kaos in omejevanje. Zato si boste želeli reči bobu bob, pa ne bo šlo tako lahko. Vseeno boste dojeli, kar je potrebno.

Rak

Strast vam bo zameglila razum in spravili se boste v težave. Vseeno boste polni optimizma, a ignorirali počutje drugih, zato se bodo nekateri odmaknili od vas.

Lev

Sijali boste v dobri družbi in še bolj zagnano sodelovali v dobrih spremembah. To vam bo okrepilo samozavest in lahko se boste podali na drugačno pot življenja.

Devica

Zdelo se vam bo, da ste rojeni pod srečno zvezdo, saj se vam bodo stvari sproti realizirale. Ljudje vam bodo naklonjeni, kar vam bo godilo in vas sočasno obremenilo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Želeli si boste konkretnih rezultatov, zato boste bolj direktni in uporniški, a ni nujno, da bo prineslo rezultate. Skozi pogovore boste našli rešitve, zato spregovorite.

Škorpijon

Globoko boste zaorali v reševanje materialnih težav in uporabili vse čare in bistrost. Sprejmite pomoč žensk, a da boste zadovoljni, vi vodite postopek sodelovanja.

Strelec

Skozi pogovore boste spoznalisvobodo. Bližnji ali sodelavci vas bodo želeli prepričati nasprotno, a boste vztrajali in že potiho ravnali po svoje. Možni ljubezenski sestanki.

Kozorog

Tako boste prepričani v svoj prav, da ne boste verjeli kljub številnim dokazom. Prisluhnite drugim in dovolite, da vam razložijo svojo filozofijo. Koristilo vam bo.

Vodnar

Trmast in strastni boste sočasno, zato se bodo zapleti bolje končali, saj vas bo ljubezen vodila naprej. Ne iščite idealnih stvari ali ljudi, temveč sledite podpori.

Ribi

Razmišljanje vam bo okrepilo željo po spremembi in začeli boste načrtovati večje korake. Že sama misel na to vam bo pognala kri po žilah in vas navduševala.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Benanda

0907786

The following two tabs change content below.