Angelski dnevni horoskop za 6. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vas umika od reakcij in dejanj, ki vas ta hip ne podprejo. Spremembe bodo sledile, z manj hrupa kot ste navajeni. 

Bik

ANGEL SODELOVANJA vabi v komunikacijo in vse kar vam življenje prinaša. Pogumno dalje, nič ne ostane isto kot je bilo. Napredovanje bo. 

Dvojčka

ANGEL NOTRANJE MOČI okolica v vas opazi – kot magnet delujete na njih, kar lahko sedaj izkoristite za stike z javnostjo. Izrazite se brez strahu. 

Rak

ANGEL REŠITVE je blizu, zato si dovolite čustvene reakcije sprostiti in usmeriti misli v preprostost. Pomaga vam sprostiti občutke ujetosti in jeze in vas pognati v vztrajno akcijo. 

Lev

ANGEL ZDRAVE SAMOZAVESTI  vas krepi v dobri smeri – čas je da se tudi vi obrnete navzven- Najbolj vas podpre v stikih z javnostjo, sodelovanju in v dobrih idejah. 

Devica

ANGEL UPANJA je ves čas z vami – ko potrpežljivo čakate na zunanje potrditve. Odpira se pot v pravo smer, da vidite kako lepo je življenje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL JASNOSTI pomaga skozi gozd idej prepoznati tiste, ki jih sedaj lahko s pomočjo drugih izpeljete. Ostale pustite za kasneje.

Škorpijon

ANGEL REGENERACJE pomaga da se fizično okrepite. Čas zase, počitek tekočina….in razmislek kaj spremeniti, da do izčrpanosti več ne pride. 

Strelec

ANGEL STRASTI budi novo življenje v vas. Bližnja, skoraj depresivna preteklost bo pozabljena, ljubezenska srečanja pa bogatejša.

Kozorog

ANGEL IZRAŽANJA pomaga da ne skrivate želja in čustev  za agresijo, ampak v pogovoru prosite tudi za pomoč, ko je potrebno. 

Vodnar

ANGEL VZTRAJANJA vas vodi, da ne pozabite na smisel življenja, četudi ni videti še smiselen za okolico. Sreča je na vaši strani.

Ribi

ANGEL PRILOŽNOSTI odpira vrata potrebnim spremembam, tudi selitvi. Pokaže se takoj, ko začnete razmišljati v tej smeri. Ne odlašajte z odločitvami. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot