Angelski dnevni horoskop za 6. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL FOKUSA NASE vas bo že znal dobro usmerit, da ne porabite kopico energije, dobre volji in notranje moči samo za druge. Poglejte, kaj si res želite zase. 

Bik

ANGEL ODGOVORNOSTI vam ne bo pustil vašega magnetnega privlaka kar tako razdajati in kazati, želi vam pomagati da svoje talente dobro uporabite. 

Dvojčka

ANGEL SPROŠČENOSTI vas bo presenetil. Kljub utrujenosti od preteklih dogodkov se toku dogajanja ne boste upirali in sodelovanje bo veliko lepše in v užitek vsem. 

Rak

ANGEL ODMIKA vam bo pomagal ohraniti zase svoj nemir in napetost. Čutite od katerih družbe vas odmakne, bližnjim namreč ne morete skriti svojih težav.

Lev

ANGEL MOĆI vam pomaga ohraniti zase spremembe, ki jih načrtujete, na videz bo vse ok. Boste sedaj lahko končno mirni glede vsega? 

Devica

ANGEL POGUMA pomaga danes stopiti malo bolj v neznano. Optimizem in sproščenost vam odpreta poti in usoda je na vaši strani. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL OPTIMIZMA skozi vas danes žari v okolico – naj vas ne presenetijo različne, tudi manj željene reakcije drugih. Vaša želja, da bi se vsi dobro počutili, ni vedno prav razumljena. 

Škorpijon

ANGEL USTVARJANJA  želi, da obilico energije, od katere kar prekipevate, dobro usmerite. Vse se bo odvijalo točno tako, kot si želite. Naj vam uspeh ne udari v glavo.

Strelec

ANGEL FIZIČNEGA TELESA želi da mu prisluhnete. Vodil vas bo, da pravočasno odnehate in če ne boste spet trmarili po svoje, se bo tokrat za vas veliko bolje odvilo. 

Kozorog

ANGEL ŽIVLJENJA  kliče v akcijo – z navdušenjem. Nemirni boste, če mu ne prisluhnete, čakanje in mirovanje ne bo več možno. Pustite, da vas navduši in ne obremeni. 

Vodnar

ANGEL VESELJA po dolgem času najde pot do vas. Opazili boste spreminjanje, ne pozabite pa, da se spremembe dogajajo v vašem pogledu na svet in življenje, bližnje.  

Ribi

ANGEL PRIPRAVLJENOSTI bo držal malo napetosti – zdelo se vam bo, da morate nujno nekaj narediti, a ne boste točno vedeli kaj. Bodite pozorni na dogajanje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot