Angelski dnevni horoskop za 7. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZORNOSTI pomaga usmerit več energije v svoje bližnje, partnerja ali simpatijo. S tem odprete spremembe, ki se pokažejo tudi skozi vaš pogled na druge. 

Bik

ANGEL SPREMEMB se kaže v poslu – prinaša odlične priložnosti, samo vztrajnost je potrebna. Okolica vas dobro sprejme, odprite se za sodelovanje. 

Dvojčka

ANGEL AKTIVNOSTI želi da opravite svoje delo – marljivost bo danes potrebna, da pokažete svoje prave vrline in kvalitete in se izognete težavam. 

Rak

ANGEL URESNIČENJA ŽELJA vas pomakne dlje od hrepenenja – za nov način življenja bo pomagal da se organizirate tako, da vam bo bolj pisano na kožo.  

Lev

ANGEL POGOVORA se vmeša v vajin partnerski odnos, da druga stran razume vaše dogajanje in vas pri tem tudi podpre. Pomaga vama preprečiti odmike, ki vajino srce zaprejo.

Devica

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga nadaljevati uresničevanje poslovnih idej, saj je jasno, da vam natančnost predstavlja oviro, sproščenost pa umakne nepotrebno ustavljanje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRODUKTIVNOSTI, UČINKOVITOSTI pokaže, da več naredite, ko se čustveno predate kreativnemu sodelovanju v poslu – tudi hitrejši boste kot običajno. 

Škorpijon

ANGEL PREVIDNOSTI pomaga paziti, v kakšne odnose se trenutno zapletate in kako globoko greste. Saj veste, kaj vas hitro zapelje, potem pa ste razočarani, ko vam ne uspe narediti načrtovanega.

Strelec

ANGEL PRETEKLOSTI povzroča kaos in čas je da spustite vse ter se postavite na nove temelje. Poglejte na preteklost bolj sproščeno, brez drame. 

Kozorog

ANGEL SPROSTITVE ima odličen vpliv na dobro počutje, odprete se za intenzivne poslovne priložnosti in spravite svoje finance v red. 

Vodnar

ANGEL PODPORE vas spremlja v izpeljavi glavnih, tistih težjih načrtov. Ureditev materialnih dobrin vam je v ospredju, zato se lotite sistematično.

Ribi

ANGEL PRIHODNOSTI vas skozi domišljijo vodi svojo pot – vidite, da ste odvisni samo od sebe, zato dovolite, da vam pokaže vizijo prihodnosti – delo ali študij. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot