Angelski dnevni horoskop za 7. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL LJUBEZNI DO SEBE vam pokaže, kako se dobro počutiti tudi takrat, ko okolica n erazume da imate svoje življenje in ne skočite vsakič, ko si to zaželijo. 

Bik

ANGEL RAZUMEVANJA vam pokaže, kdaj vztrajati pri idejah za druge, kdaj pa rabite sami narediti tisto, kar pričakujete da drugi naredijo zase. 

Dvojčka

ANGEL NOVOSTI odpira odlično pot življenja in četudi boste nemirni, so za vas to pomembne stvari, ki vam izboljšajo življenje.

Rak

ANGEL PREDANOST pomaga slediti svoji usodi. Optimizem vas ob tem odpre in poskrbi za dobro počutje, trmasto vztrajanje pri starem pa vodi v jezo. 

Lev

ANGEL NAVDUŠENJA poskrbi, da se zlahka odločite med različnimi možnostmi in greste po poti, ki ste jo že dolgo tega izbrali. 

Devica

ANGELI ŽIVLJENJA pmagajo, da vsaka sprememba pride ravno ob pravem času. Odpirajo vas sreči in uspehu, čeprav ne boste imeli vsega pod kontrolo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELI OSEBNEGA RAZVOJA  sodelujejo v odkrivanju svojih lepših energij, hkrati vam pokažejo, kje ste bili prej dojemljivi za pritiske okolja, da ne padate na stare finte.

Škorpijon

ANGEL TOLERANCE vam pomaga tam, kjer ste preobčutljivi za zunanje dogajanje  in pritiske okolja. Lažje se obrnete vase in prepoznate v sebi, kako ostati reagirati mirno. 

Strelec

ANGEL ZAVEDANJA želi pokazati, kaj se dogaja v vas IN v drugih, da lažje realno pogledate na situacijo in se kasneje zaradi pretiravanja ne jezite nase. 

Kozorog

ANGEL INTUICIJE vas vabi v svoje energije – naredite si dan zabaven in skozi humor poiščite nove priložnosti. Sledite intuiciji. 

Vodnar

ANGEL REDA želi da prepoznate vzorec kaosa, zaradi katerega ste nenehno napeti. Naredite nekaj več za druge, vse se vedno vrača nazaj. 

Ribi

ANGEL DOBREGA POČUTJA vztraja in zadovoljstvo vam odpre kopico idej. Sodelovanje postane preprosto, kar vpliva dobro tudi na počutje v telesu..

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot