Angelski dnevni horoskop za 8. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POGOVORA ne želi, da ga pozabljate – vključite ga v vaš nov družinski projekt, ki bo vsem pomenil uresničitev želja. Iskrenost bo pomagala vsem priti na svoj račun.

Bik

ANGEL NOTRANJEGA MIRU vzdržuje dobro stanje in pomaga, da ne padete v paniko, ko se stvari ne odvijajo točno po načrtih. Pomaga vam tudi podpreti domače in bližnje.

Dvojčka

ANGEL OSEBNIH SPREMEMB vas je pripeljal do točke, ko se pokažete navzven. Opazujte, koliko vam pomeni sedaj podpora prijateljev in bližnjih. Ganjeni?

Rak

ANGEL ODPIRANJA pokaže globino vaših čustev in želja iz preteklosti. Lahko vas malo preseneti, vseeno pa si pustite čutiti bližino in se pogovoriti o vsem.

Lev

ANGEL SREČE danes z vami kar tako, za dobro voljo in dober občutek v življenju. Pustite srcu to pozitivno vznemirjenost in uživajte v dobrih trenutkih.

Devica

ANGEL NAVDIHA vam pomaga z optimizmom sodelovati z vsem in povsod, kjer rabite zaključiti. In v navdušenje vam bo, tako da morda sploh ne boste želeli, da se konča.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SPROŠČENOSTI pomaga vse urediti na najhitrejši možen način, da se potem odprete trenutkom ljubezni in s polnim zadovoljstvom in srcem uživate v njih.

Škorpijon

ANGEL ZDRAVJA ne bo več dovolil, da greste tolikokrat čez svoje meje, pa še to za druge. Dovolite si sprejeti pomoč in se odmaknite od izkoriščevalcev.

Strelec

ANGEL REALNOSTI vam pokaže pravo sliko vaših odnosov do domačih in vaše odgovornosti doma. Domači so vedno naredili vse za vas, kaj pa vi sedaj?

Kozorog

ANGEL MEHKOBE ne želi, da se lotite življenja na silo, ampak da se sproščeno in mehko pripeljejo spremembe, tudi v komunikaciji in delovanju nasploh.

Vodnar

ANGEL SPROSTITVE želi, da si vsakodnevno privoščite nekaj minut samo zase. Naredite si prostor v mislih, odprite se ideji in potem pustite da so vaši trenutki samo vaši..

Ribi

ANGEL REALIZACIJE večjih načrtov in spremembe načina življenja tečejo, vi pa medtem poskrbite tudi za fizično telo in zdravje– začnite ponovno telovadit.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot